SENZACIONALNO: Znanstvenici pronašli Adamov kostur

0

Sadržaj

Rate this post

Nakon godina iskapanja, arheološki odjel Instituta FA izvršio je zapanjujuće istraživanje. Iskopali su i obnovili skeletni sustav prvotnog mužjaka.

  • Kreirao News Bar objavljen 1. svibnja 2012
  • Kategorija Najnovije, INFORMACIJE, Slider, ZANIMLJIVOSTI
  • Oznake: adam, arheologija, bog, skeletni sustav, otkriće

Foto: Wikimedia Commons

Irak – Znanstvenici s Instituta FA u dolini Eufrata zapravo su locirali ljudski koštani sustav star pet milijuna godina. Nakon procjene s ugljikom C 14 i suprotstavljanja ilustracijama iz Svetog pisma, potvrđeno je ono u što su svi sumnjali, ovo je prvi čovjek koji je hodao planetom – Adam. Sve nesigurnosti u pogledu vjerodostojnosti ovog otkrića pale su pod vodu kada je otkriveno da kosturu nedostaju 2 rebra. Jednog je Bog izvukao iz njega kako bi napravio Evu, a također je drugi možda iskoristio Adam u kasnijim godinama za svoju djevojku Lilith. Ipak, zahvaljujući ovom epohalnom istraživanju, konačno se može razviti pouzdana slika veličanstvene fotografije zbog činjenice da Sveto pismo kaže: “Bog je razvio tipa na svojoj vlastitoj fotografiji.”

Istraživanje je potreslo sve vjerske zajednice čije dogme sežu do Starog zavjeta. Sklonili su se da prvi muškarac nije bio odan svojoj ženi, no shvaćanje da je Adam, a time i Bog, visok samo 149 centimetara, ima pokvarene zube i kroničnu upalu zglobova, kao i da je bilo neučinkovito.

Problem je što su pojedinci Boga gledali kao savršeno biće, izvrsnog razvoja i karaktera, dakle nešto poput Brada Pitta ili Bate Živojinovića. Ali sada kada smo prepoznali da ni On nije najbolji, mnoge stvari su nam jasnije. Lakše nam je shvatiti da i On može pogriješiti – zaključio je dr. Borna Sigfried, voditelj studija.

Konačna misao studije je doista hrabra, ali konačno daje odgovor na to zašto je Bog dopustio da njegova djeca budu pogođena mnogim katastrofama. Dr. Sigfried kaže da je racionalno predvidjeti da će pojedinac s takvim fizičkim karakteristikama imati problema s fokusom, interesom kao i koordinacijom, pa ne čudi da je propustio bilo kakav oružani spor ili prirodnu katastrofu dolje na Planetu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime