ZDRAVLJE

Broj proizvoda 1

Dodatak prehrani razvijen je za jačanje imuniteta djece. Sadrži vitamin D, koji podržava pravilno funkcioniranje imunološkog sustava, kao i DHA iz algi. To je dodatak prehrani koji se koristi za gripu i prehladu kao i za slabost nakon bolesti kako bi se ojačalo prirodno funkcioniranje imunološkog sustava. Posebno se preporučuje u vrijeme povećane učestalosti infekcija gornjih i donjih dišnih puteva kako bi se podržale prirodne funkcije imunološkog sustava.


Broj proizvoda 2

Dijetalni je dodatak koji sadrži Fortigel kolagen hidrolizat, kalcij i vitamin D. Protein pomaže u održavanju zdravih kostiju, podržava rast i održavanje mišićne mase. Kalcij je potreban za održavanje zdravih kostiju i podršku pravilnom funkcioniranju mišića. Vitamin D pridonosi pravilnom unosu kalcija, doprinosi održavanju normalne razine kalcija u krvi, pomaže u održavanju zdravih kostiju i doprinosi pravilnom funkcioniranju mišića.


Broj proizvoda 3

Savršeno odabrani biljni sastav obogaćen magnezijem. Magnezij podržava pravilno funkcioniranje mišića, živčanog sustava i održavanje zdravih kostiju. Crna ribizla podržava pravilno funkcioniranje mišića i zglobova, dok kosti i zglobovi cikorije rižu. Kopriva pomaže u održavanju pokretljivosti zglobova, mišića i tetiva. Đumbir podupire mišiće i održava pokretljivost zglobova.


Broj proizvoda 4

Prehrambeni dodatak lako se apsorbira u obliku vrećica koje sadrže prah prirodnog hidrogelata kolagena i vitamin C. Protein pomaže u održavanju zdravih kostiju, podržava rast i održavanje mišića. Vitamin C osigurava pravilno funkcioniranje hrskavice.


Broj proizvoda 5

Sadrži prirodni vitamin D3 iz lanolina i obogaćen je prirodnim prebiotikom u obliku inulina i leucina, aminokiseline koja se prirodno nalazi u proteinima. Svi sastojci su zatvoreni u biljnu kapsulu bez boja. Vitamin D pomaže u održavanju zdravih kostiju i zuba i jačanju imunološkog sustava.


Psihijatrija je dio zdravstvene zaštite. Dakle, to ima veze s zdravljem i skrbi. Što mislimo pod pojmom zdravlja? Googling je jedna od stvari koja izlazi iz nje.; Who 1948: zdravlje je stanje potpunog fizičkog, mentalnog i društvenog blagostanja, a ne samo nedostatak bolesti ili drugih fizičkih nedostataka istodobno, ta je definicija nešto proširena:

“zdravlje kao sposobnost prilagodbe i upravljanja samim sobom u lice društvenih, fizičkih i emocionalnih problema pažljivo pogledajte i bit ćete preusmjereni na stranicu s 15 zdravstvenih definicija u gotovo svim definicijama zavodljivo stanje potpunog blagostanja. Jasno je da je jasna definicija zdravlja teško dati. S druge strane, ako pitate nekoga da li se osjeća zdravo, obično može odgovoriti ” DA ” ili “ne”.

Subjektivna strana pojma je jednostavnija od objektivnog. Jer kako ja, kao promatrač, mogu odrediti što je nečije zdravlje?

ZDRAVLJEOd samog početka jasno je da svaka kultura ima svoj vlastiti sustav razumijevanja u njemu, zajedno s odgovarajućim medicinskim teorijama i metodama iscjeljivanja.

Zbog praktičnosti, želio bih spomenuti najvažnije sustave koje poznajemo. 1. Zapadna medicina. Iz ove perspektive, živo biće se smatra biološkim strojem koji mora djelovati kemijskim, fizičkim i fiziološkim zakonima. Procesi u ovom biološkom stroju opisani su jednodimenzionalnim kauzalnim sekvencama.

Zdravlje se uglavnom odnosi na vrijednost fizičkih parametara: rezultate fotografija, laboratorijske vrijednosti i druge mjerljive parametre. Odstupanje je ono što je izvan unaprijed postavljenog raspona. To vodi, između ostalog. na čudnim izjavama poput :” ne možemo pronaći nikakve anomalije, pa se ne moramo brinuti.”

  • Kineska medicina koja se temelji na polaritetu yin i Yang i pretpostavci o (nevidljivim) energetskim putevima. Zdravlje je povezano s dobrom ravnotežom između yina i Yanga. Poremećaj (bolest) može se odrediti fizičkim simptomima i karakteristikama.
  • Cilj liječenja je vratiti sklad 3. Indijska medicina (Ayurveda), tisućljetni sustav pojmova čvrsto ukorijenjen u indijskoj filozofiji. Ovaj sustav također ima vlastitu metodu liječenja i dijagnoze i ima za cilj vratiti ravnotežu između različitih elemenata u tijelu (vatra, zrak, voda, zemlja). 4. Vitalistički pristupi kao što su homeopatija i antropozofija.
  • Polazna točka je da se život ne može objasniti samo kao mehanizam ili fizikalno-kemijski proces. Još uvijek postoji nematerijalni, izravno neotkriveni element koji djeluje kao smjernica za promatrane pojave. Na primjer, još uvijek postoje mnogi sustavi, filozofije i metode.

Vizija koju imamo u našoj kulturi proizlazi izravno iz podjele tijela uma koja je postala popularna tijekom prosvjetljenja kao izraz racionalne paradigme.

Duhovni koncept oduvijek je bio vrlo složen s ovom paradigmom. U početku se mislilo da je um u komadiću mozga, epifiza, i tamo, kao da tramvajski konduktor upravlja čovjekom. kasnije je tražio anatomske i kemijske.

Korelacije mentalnih funkcija koje su lokalizirane u mozgu. S vremenom je pokušaj uključivanja ljudskog ponašanja u ovaj kemijski/mehanički/fiziološki model. Vrhunac ovog događaja dogodio se u posljednjem desetljeću prošlog stoljeća.

ZDRAVLJE

Paralelno s tim razvojem, psihijatrijska literatura postala je sve beskrvnija. Ljudsko iskustvo kao temelj za rješavanje svih pitanja vezanih uz mentalno zdravlje čini se da nedostaje neurotransmitera i statistika. To je jedan od razloga zašto sada govorimo o krizi u psihijatriji.

Značajno, naša zapadna medicina predstavlja jedini medicinski sustav iz kojeg je duša i duhovna jezgra osobe potpuno nestala.

To je konačna posljedica čisto materijalističkog izgleda. S druge strane, Vitalistički pristup koji podupire druge spomenute sustave, kao i homeopatiju, grana je naše medicine koju je Samuel Hahnemann razvio početkom 19. stoljeća, u doba vitalizma. Govori o duhovnoj životnoj snazi ili dinamici kao bit življenja. U indijskoj medicini vidimo paralelu s berip pranom, au kineskoj medicini s pojmom Qi ili chi.

Već sam spomenuo jednu od novih zdravstvenih definicija: “zdravlje kao sposobnost prilagodbe i samoregulacije društvenim, fizičkim i emocionalnim problemima”. Postoje dvije vrlo važne dimenzije. Prva je referenca na kontekst s kojim se uvodi relacijski aspekt. Drugi se odnosi na dinamičku interakciju, riječ je o prilagodbi i samoregulaciji, što znači da se zdravlje smatra karakterizacijom biološkog sustava. Ovim pristupom razlika između tijela i uma nestaje.

  • To je paradigma koju pokušavam riješiti u mojim trenutnim stavovima. Zdravlje je mjera sposobnosti prilagodbe i samoregulacije, a ne mjera stanja. To čini veliku razliku da li ste osoba kao biološki stroj ili kao biološki sustav s samoregulirajućim svojstvima. Važna razlika je pojava kružnih procesa.
  • Ukratko, izlaz procesa služi kao ulaz za isti proces u isto vrijeme. Još jedna značajka je da svi procesi koji se događaju utječu jedni na druge. Ova vizija ima veliki utjecaj na to kako se razmatraju lijekovi i bolesti. Uzročne veze zamjenjuju se sistemskim procesima i konceptima iz teorije kaosa. Tijelo kao mudri glasnik.
  • Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, “zdravlje nije samo nedostatak bolesti, već stanje potpunog fizičkog, mentalnog i društvenog blagostanja”. Mi smo više nego samo tijelo. Osim fizičkog tijela, imamo i osjećaj jastva, razmišljanja o meni i duhovnom jastvu; i sve se to općenito kreće u društvenom okruženju, društvu.
  • Budući da su svi ti aspekti međusobno povezani i uravnoteženi, doživljavamo dobrobit i vitalnost.

ZDRAVLJEBolest je ono što se događa kada se ravnoteža razbije (predugo). Posljednjih godina sve je više i više istraživanja o odnosima tijela i uma, utjecaju vjerovanja i emocija na biološko tijelo.

Neuro-znanstvenici su otkrili da uvjerenje izaziva emocije i da te emocije uzrokuju proizvodnju biokemijskih tvari u tijelu. Trenutno je poznato da u tijelu ima najmanje 3 sustava koji prenose emocije na fizičkom planu.: endokrini sustav (hormonski sustav)) živčani sustav, koji je također izravno povezan s bijelim krvnim stanicama na molekule prijenosa informacija (neuropeptidi, neurotransmiteri, faktori rasta, citokini) te tvari imaju značajan utjecaj na aktivnost stanica, mehanizme njihove distribucije i genetskog funkcioniranja.

Razmislimo o tome.: znanstvenici (psiho-neuro-imunolozi) potvrđuju da emocije utječu na biokemijske funkcije naših stanica. da su ti utjecaji uglavnom vidljivi u živčanom sustavu, imunološkom sustavu i hormonalnom sustavu ono što je imunološki sustav iznimno važno: nije samo naš imunološki sustav protiv mikroba, već i naša sigurnost protiv rasta” pogrešnih ” stanica u našem tijelu.

Nije li važno slušati naša tijela i signale na različite načine? Nemojte čekati da tijelo vrišti, slušajte tijelo dok još šapće!! Naša tijela ne samo da se slučajno razbole. Šalje signal neravnoteže, poziv na oporavak.

Ali često reagiramo sa strahom ili otporom kada se osjeća fizička pritužba. Otpor i anksioznost, međutim, daju još više stresa stanicama, uzrokujući da još više vrište za pomoć (=više boli / nelagode). Ako želimo čuti i obratiti pažnju na poruku tijela, često smo bolje sposobni prepoznati izvor neravnoteže. (to se može nalaziti na mentalnoj, fizičkoj, emocionalnoj ili duhovnoj razini) kada poduzmemo akciju za vraćanje ravnoteže, oporavak u fizičkom području također se manifestira prilično brzo.

ZDRAVLJE

Urolesin – forum – iskustva – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti

Uncaria Fungus – forum – cijena – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti – iskustva

Uncaria Detox – ljekarna – forum – iskustva – cijena – Hrvatska – gdje kupiti

Uncaria Cardio – forum – gdje kupiti – iskustva – cijena – ljekarna – Hrvatska

Insulinol – forum – iskustva – cijena – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti

Insulinex – forum – iskustva – Hrvatska – cijena – ljekarna – gdje kupiti

Magnicharm Bracer – forum – cijena – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti – iskustva

Flawless Brows – forum – iskustva – cijena – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti

Sani Sticks – forum – iskustva – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti – cijena

Premium CBD – iskustva – cijena – ljekarna – forum – Hrvatska – gdje kupiti

Sweeprobot – forum – iskustva – cijena – Hrvatska – gdje kupiti – ljekarna

UltraVix – forum – iskustva – cijena – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti

Multi Cutter – forum – iskustva – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti – cijena

Acust Oil Pro – cijena – ljekarna – forum – iskustva – Hrvatska – gdje kupiti

Softisenil – forum – cijena – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti – iskustva

Reliver – Hrvatska – forum – iskustva – cijena – ljekarna

Movenol Pro – ljekarna – forum – iskustva – cijena

Microtouch Solo – cijena – forum – iskustva – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti

HD Glasses – ljekarna – cijena – forum – iskustva – Hrvatska – gdje kupiti

Flame Heater – Hrvatska – forum – iskustva – cijena – ljekarna – gdje kupiti

Tonuplex – forum – iskustva – cijena – Hrvatska – gdje kupiti – ljekarna

Sonic Pic – forum – iskustva – cijena – ljekarna – gdje kupiti – Hrvatska

Flexoni – ljekarna – forum – iskustva – cijena – Hrvatska – gdje kupiti

Flawless – forum – iskustva – cijena – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti

Earwax – iskustva – forum – cijena – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti