Procurio video ispitivanja nadana vidosevica

0
Rate this post

Nakon vrlo duge jeseni, čini se da je zimska hladnoća spremna doći. Temperature su, kao što se često događa, naglo pale, a kao da to nije dovoljno, odlučio se pojaviti i vjetar.

Ali kakve sve to utječe na kosu?

Kao i koža, i one trpe klimatske utjecaje s jedinom razlikom što, dok njegujemo lice, ruke i usne odmah pribjegavajući kremama ili emolijentima, kako bismo kosu zaštitili od naglih promjena temperature, uvijek mislimo kasnije … kada je šteta često evidentna.

  • PREVENCIJA JE NAJBOLJA NJEGA koju možemo učiniti, ali često je lijenost kralj, a stvari primijetimo kada je prekasno.
  • Međutim, AKO STE SE UKOLIKO VJENITI I SANJATE DUGU KOSU DA BISTE DOPUSTILI FRIZIRANJE KOJA VAM SE TOLIKO SVIĐA, ne možete zanemariti savjete koje ćete pronaći u sljedećim redovima.
  • Zapravo, objasnit ćemo vam kako ojačati kosu, učiniti je jakom, sjajnom i oprostiti se od čestog šišanja koje vam, nažalost, krade važne centimetre ako želite imati dugu kosu za dan vjenčanja.
  • No, vratimo se korak unatrag i pokušajmo razumjeti što se događa kada se temperature spuste kao ovih dana.

Zimi, jedan od temeljnih čimbenika koji utječu na kosu predstavlja vrlo suh zrak. Ovaj princip ne vrijedi samo za zatvorena mjesta, već i za zrak vanjskog okruženja. A ako, kao što se često događa, iz vrlo vruće i suhe sredine prijeđemo u hladnu i vlažnu (poput tipično furlanske), to je to!!

Imat ćete suhu i oštećenu kosu, a isto vrijedi i za vlasište koje u mnogim slučajevima postaje izrazito osjetljivo, povećavajući postojeće probleme ili izazivajući nove.

ALI O OVOM ĆEMO U SLJEDEĆEM ČLANKU

Drugi element koji može stvoriti nepovoljne uvjete za vašu kosu je korištenje velikih vunenih šešira koji naelektriziraju duljinu i, uz kontinuirano stavljanje i skidanje, daju veći stres na kosu koja više ne doživljava sezonu.

Sve to govori da ćete, najvjerojatnije, zimi morati imati posla sa suhom kosom i da čak i vizualno djeluje dosadnije, slabije i lomljivo. Ali ako ne želite posegnuti za čuvenim šišanjem kako biste eliminirali ispucale vrhove (izravna posljedica loše vlaknaste kose) zbog kojeg biste izgubili one dragocjene centimetre potrebne za prekrasnu svadbenu frizuru, onda možete samo nastaviti čitati ovaj članak!

ALI O OVOM ĆEMO U SLJEDEĆEM ČLANKUJer za sve to imamo lijek koji će vam omogućiti da već od prvog nanošenja imate sjajnu, jaku i svilenkastu kosu. To je tretman koji vašoj duljini ne samo da daje novu i ponovno otkrivenu prirodnu ljepotu, već i potpuno restrukturira duljinu popunjavanjem praznina koje ostavlja pukotina na kožici uslijed atmosferskih utjecaja.

Riječ je o novoj Repair rekonstrukcijskoj liniji koju je lansirao Screen i koja s novom poboljšanom formulom odgovara na različite potrebe i prilagođava se potrebama i karakteristikama svakoga od nas!

Njegova učinkovitost je dokazana kliničkim testovima koji su pokazali kako: “upotreba kompleta za popravak (faza 1, 2 i 3) određuje učinak restrukturiranja kose, što je dokazano analizom njezine ultrastrukture skenirajućim elektronskim mikroskopom” – mi citat. Uzorak koji je sudjelovao u istraživanju također je istaknuo povećanje svjetline i mekoće kose te općenito poboljšanje njezina restrukturiranog i zdravijeg izgleda.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime