Sjeverna Koreja planira napasti Ameriku i osloboditi američki narod

0

Sadržaj

Rate this post

Novi vođa Kim Jong-un odlučuje zbaciti američki režim, okončati dvostranačku diktaturu i izjednačiti državu Sjedinjenih Država

  • Kompozitor Borna Sor objavljen 30. ožujka 2013
  • Klasifikacija Najnovije, VIJESTI, Klizač, Globus
  • Oznake: demokracija, liječenje, Kim Jong-un, Pjongjang, režim, fleksibilnost, rat

Fotografija: Suez (sophia)/ Wikimedia Creative Commons

Pjongjang – Sjeverna Koreja donijela je odluku da se umiješa u njihov “Središte Istok”, gdje će zasigurno pokušati izbjeći humanitarnu katastrofu koja je pogodila brojne Amerikance. Program na vlasti u SAD-u zapravo je godinama trošio mnogo novca na oružje i militarizaciju države, a brojni građani nemaju temeljnu zdravstvenu zaštitu, pitku vodu ili jestivu hranu.

Naš je ljudski zadatak pomoći pojedincima SAD-a. Globalno područje je još jednom potvrdilo da je potpuno inertno i također korumpirano, te tiho promatra kako američki režim ubija svoje vlastite stanovnike. Koliko tisuća još mnogo toga treba da umre od izlječive bolesti, nepotrebnih projekata oružanih snaga ili normalnih poplava – tvrdio je Kim Jong-un.

Sjeverna Koreja već dugi niz godina upozorava na strašne probleme u Sjedinjenim Državama, no ovaj put su odlučili reagirati. Procedura “Boomerang slobode” dobila je podršku korejskih pojedinaca, koji zapravo već dugo traže od svoje savezne vlade pomoć neukim i također nedemokratskim Amerikancima.

Vjerujem da su Amerikanci sjajni pojedinci, ali njihov režim prijeti jednako kao i zločinac. Na prošlim izborima oba su američka događaja potpuno odbacila vlastite izaslanike, čime su i formalno ukinuta posljednja sredstva za demokraciju u toj zemlji. Ako uključimo nove zakone o financiranju stranaka, nedvojbeno je vrijeme za intervenciju – objasnio je Ari Mun, reporter iz Pjongjanga.

Nadalje, rutina Sjedinjenih Država već dugi niz godina nezakonito špijunira svoje i strane stanovnike. Ukida habeas corpus, pravo na suđenje, pa se stoga pretvara u jednu od Osovine Zlosti. Zato Sjeverna Koreja nije jedina koja namjerava pomoći američkim pojedincima. Pojavilo se nekoliko drugih država koje smatraju moralnom obvezom suočavanje s krizom u Americi. Iran, Irak, Afganistan kao i Srbija samo su neke od nacija čije su savezne vlade poslale pozitivna stajališta o intervenciji.

Nakon što su nam Amerikanci pomogli, vrijeme je da mi Iračani uzvratimo uslugu. Režim treba srušiti, narod demokratizirati, kao i državu sekularizirati. Na strani nečijih ideja, tek educirati u institucijama da je Zemlja stara samo 6000 godina samo je potvrda da je riječ o teokraciji koja oglušuje ljude i potiskuje rast – otkrio je irački veleposlanik u Pjongjangu.

Sjeverna Koreja je željela da modifikacije uspiju ukloniti totalitarizam u SAD-u. Ipak, nakon nekoliko mjeseci, potpuno novi Obamin vladar na kraju je jednostavno bio mlađe lice iste politike koja je počela ubijati ljude bez dronova.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime