Tisuce prosvjednika protiv hdz a i hsp a na trgu

0
Rate this post

Ne samo da NEUTRALIZA, već se i INTELIGENTNO BORI protiv bakterija, s obzirom da nisu sve bakterije u našim ustima štetne. Bori se samo protiv “loših”:

Značajno SMANJUJE razinu štetnih bakterija.

  1. KOČI metabolizam onih koji ostaju kako bi proizveli manje toksina.
  2. SPRIJEČAVA prianjanje toksina na zubno meso, sprječavajući povezane probleme.
  3. Nadalje, ne samo da je učinkovito oružje u borbi protiv problema s desnima, nego čak i REMINERALIZACIJU cakline, popravljajući je i štiteći od erozije.

Saznajte kako imati savršeno zaštićeno oralno zdravlje!

Odmah upotrijebite novu pastu za zube Oral-B Gums i Enamel Pro-Repair Classico te također Oral-B GENIUS električnu četkicu za zube (najnapredniju od svih). Zajedno čine nepobjediv tim za zaštitu Vaših usta i njegu Vaših zuba i desni!

Zašto su vaši zubi važni… Čuvajte ih! Želite li znati kako? Nastavite čitati članke na stranici Oral-B. A ako želite saznati više o novim Oral-B Gums i Pro-Repair Classic pasti za zube, otkrivamo sve njezine tajne!

Zenska kratka kosa: promijenite izgled i pobrinite se za njega

U životu uvijek tražite malo promjene, a želja isprobati vrlo kratku frizuru za žene je jedna od onih ideja koje dolaze svima.Ali kako odabrati pravu? A kako se možete pobrinuti za to i imati fantastičnu kosu?

Kratko ošišana žena

Vrlo kratka frizura za žene nije vrijedna drugog: kako odabrati

Mnogo je razloga koji vas mogu navesti da se odlučite za promjenu izgleda, ali nije dovoljno da želite imati novu kratku frizuru za žene da bi to bilo pravo za vas. Opet, postoji mnogo različitih frizura.

Kratko ošišana ženaUzmite u obzir oblik lica i sve nedostatke. Vrlo kratki rez znači da je sva pažnja usmjerena na lice! Pixie kroj, na primjer, bit će prikladniji za one s ovalnim licem. Dulje lice, s druge strane, teško da će uljepšati prekratka kosa, a ako ipak želite nastaviti, možete se usredotočiti na kratki rez koji usmjerava pozornost na vrat.

  • Kakva je vaša kosa: ravna, kovrčava ili valovita? Ne mogu se sve frizure prilagoditi svakom tipu kose.
  • Obratite pažnju na debljinu kose, čak ni u ovom slučaju nije sigurno da su svi rezovi pravi za vas. Tanka kosa gubi volumen i lako se kovrča.

Upravo kako biste izbjegli ovakve probleme uvijek je dobra navika koristiti hranjivu masku, preporučamo jinseng masku Lunezia Cosmetics, masku koja popravlja štetu koju kosa uvijek mora podnijeti i koja pomaže revitalizirati kosu i vratiti joj vitalnost .

  • Ženska kratka kosa
  • Metoda Les Garcons

Možemo ga smatrati trikom kako bismo pokušali bolje razumjeti isplati li se riskirati ili ne. Trebate ogledalo, lice, olovku i ravnalo.Stanite ispred ogledala, u profil ili tri četvrtine. Jednom rukom stavite olovku vodoravno ispod brade, a drugom ravnalo okomito koje se spušta od ušne resice.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime