Stize oluja 3 vozila 16 snimatelja 38 kamera 6 gopro a i dron spremni za

0
Rate this post

Voluminozne trepavice

Postoji nekoliko opcija za maskaru: produljiti, uvijati, dodati volumen, vodootporan. Evo trika za sve koji žele super voluminozne trepavice. Pospite lagani sloj prozirnog pudera u prahu po trepavicama nakon nanošenja prvog sloja maskare. Pričekajte malo i nanesite novi sloj maskare da prekrijete prašinu.Vidjet ćete gušće trepavice.

Savršene umjetne trepavice

Tajna savršenih umjetnih trepavica je da odvojite vrijeme. Nakon što nanesete ljepilo na njihovu podlogu, pričekajte 30-40 sekundi prije nego što ih nanesete kako biste spriječili da vam skliznu po kapcima.

Za nanošenje, stavite ogledalo ispod svoje linije vida i pogledajte dolje. To će dodatno olakšati aplikaciju.

Zakrivljene trepavice

Računajte na pomoć uvijača za trepavice kako biste imali duge, zakrivljene trepavice prirodnog izgleda. Trik je ovdje kako ga koristiti. Umjesto da samo jednom pritisnete alat na podnožje trepavica, ponovite pokret nekoliko puta duž cijele dužine pramenova za prirodniji izgled zakrivljenih trepavica.

Obnovljena maskara

Pokušajte nanijeti nekoliko kapi fiziološke otopine ili kapi za oči na tubu te maskare na kraju. Okrećite četkicu kako biste pomiješali sadržaj i bit će ponovno spreman za upotrebu.

Čuvajte se olovke za oči

Izbjegavajte crtanje cijelog oka olovkom za oči. Crna tinta ili druge tamne boje čine oči manjim. Idealno je držati olovku za oči u vanjskim kutovima očiju kako biste podigli i naglasili izgled.

Obnovljena maskaraBijela ili gola olovka

Za razliku od crne olovke za oči, goli ili bijeli olovci za oči mogu se koristiti za otvaranje očiju na strateškim točkama, kao što je donja vodena linija. Također se može koristiti za izradu lagane linije ispod obrva, naglašavajući prirodni luk obrva.

Uredne obrve

  • Dizajn obrva posljednjih je godina postao raznolik. Ima onih koji preferiraju deblje, s poravnatim žicama ili raščupanijeg izgleda, ali završene gelom za obrve.
  • Kada vam ponestane proizvoda, možete nanijeti malu količinu gela za kosu ili laka za kosu na čistu četkicu za zube i počešljati kosu.
  • Nikad više nemojte razmazati ruž
  • Nakon nanošenja omiljenog ruža, stavite maramicu na usne i nanesite prozirni puder preko maramice kako biste osigurali da ruž ostane na usnama cijelu noć.

Kako ne biste zamrljali zube ružem za usne, nakon nanošenja proizvoda napravite durenje, stavite palac u usta i brzo ga izvucite. Trik će očistiti sav ruž s unutarnje strane usana prije nego što dođe na zube.

Izradite svoju BB kremu

Ljetu pristaje svjetlija koža svježijeg izgleda, ali za to ne morate obnavljati sav svoj makeup set.

Pomiješajte jednake dijelove podloge i hidratantne kreme na dlanu ili na tanjuru i nanesite na lice. Nekoliko kapi gela za sunčanje dodaju prirodni sjaj proizvodu.
11. Nemojte testirati bazu na zapešćimaKada kupujete novu podlogu ili korektor, izbjegavajte nanošenje proizvoda na zapešća ili ruke kako biste napravili test boje jer se njihov ton razlikuje od lica. Idealno je, prema mišljenju vizažista, isprobati proizvod na vratu ili licu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime