Hrvatska, izdrži!

Kolinda kriva za poraz tenisača: “Ne možemo vjerovati da je tako rano digla noge od nas”

Nakon traumatičnog poraza u finalu Davis cupa, stručnjaci su složni da je Hrvatska izgubila zbog ponašanje predsjednice Kolinde na tribinama.

Naime, tenisači su se potpuno demotivirali kada su vidjeli da je i sama predsjednica digla noge od njih te su zapali u krizu koja je na kraju dovela do poraza. Naročito je potresen bio Marin Čilić koji je već najavio sportsku mirovinu kako bi se mogao posvetiti servisiranju u drugim sferama života. Kaže da ga naročito interesira bijela tehnika.

Sportski stručnjaci iz cijelog svijeta složni su da je ponašanje hrvatske predsjednice potpuno nedopustivo te da još nikada nisu vidjeli vođu koji tako diže noge od svoje zemlje. Ovaj potez Kolinde ipak se cijeni u političkim vodama gdje imaju posve različitu perspektivu od sportaša.

Politički stručnjaci tvrde da je Kolinda predsjednica koja zna neopterećeno uživati u blagodatima svojeg predsjedništva i izvući najbolje iz loše situacije. Njezino ophođenje s napetom situacijom u državi i na terenu uspoređuju s ponašanjem povijesnih velikana kao što je, primjerice, car Neron koji je svirao dok je njegov Rim gorio.

Fotografija
Mario Ćužić/HTS

Facebook komentari