đe's bi kad se kralo?

VUKOVARSKA: Taksisti podigli šator te plinskim instalacijama iz svojih vozila blokirali ulicu

Revoltirani šahisti izvukli su spremnike LPG plina iz svojih vozila te traže hitno ukidanje prava potrošača na odluku kome će dati svoj novac.

Zagrebački šahisti danas su uoči prosvjeda podigli šator nasred Ulice grada Vukovara te plinskim LPG instalacijama iz svojih vozila blokiraju cestu, sve dok se ne udovolji njihovim zahtjevima. Na opaske nervoznih građana zbog blokade jedne od najprometnijih zagrebačkih ulica, prosvjednici su odgovarali povicima "Gdje si bio '91. kad se bez taksimetra vozilo?!" ili pjesmom "Uberu otpast će ti ćuna, bit će opet kilometar 50 kuna".

"Mi se tu nikome niti prijetimo niti blokiramo promet. Podigli smo šator da nas kiša ne bi oprala, a spremnike LPG smo izvukli van iz vozila kako bi građanima podigli ekološku svijest oko prednosti koje po okoliš vožnja na plin pruža. Još samo kad bi naša Ankica poslala kojeg janjca", kroz smiješak nam je rekao zagrebački taksist Ljubo iz Širokog Brijega. 

Na naš upit zašto zapravo prosvjeduju, taksisti su nas poslali u pičku jugokomunističku materinu, te se zaprijetili kako su oni jednom vozili Janicu Kostelić, pa ukoliko ih ne prestanemo provocirati, utoliko ćemo 5 dana piskarati iz pritvora. 

Fotografija
Patrik Macek/PIXSELL

Facebook komentari