Vukovarska taksisti podigli shator te plinskim instalacijama iz svojih vozi

0
Rate this post

Konzumiranje voća i povrća povezano je sa smanjenim rizikom od srčanih bolesti, visokog krvnog tlaka i raka.

To također znači manje upala u vašem tijelu (o tome ćemo uskoro), manje stresa, bolji imunitet i vitkije tijelo. Budući da američku kuhinju karakterizira zanemariva količina povrća i voća u svakodnevnoj prehrani, nije ni čudo da su Amerikanci među vodećim ljudima svijeta koji se bore s pretilošću, srčanim bolestima, dijabetesom tipa II, rakom i čitavim nizom kroničnih bolesti.

Izbjegavamo hranu koja nam pomaže da ostanemo zdravi i jaki, a jedemo onu od koje smo bolesni. Osim što je loše utjecao na ljude kao pojedince, ovakav način prehrane izazvao je ozbiljnu krizu u cijeloj zemlji.

  • Kao samoproglašeni zastupnik uzgojene hrane, sa zadovoljstvom vam mogu reći da je priprema svježeg povrća i voća za svaki prekrasan dan prekrasna.
  • U mom savršenom svijetu imamo dadilje i njegovatelje i beskrajno vrijeme da se brinemo o sebi. Međutim, često je stvarnost sasvim drugačija.
  • Za voće i povrće treba vremena i ‘zasukajte rukave' da ih operete, ogulite i narežete. Ne mogu se čuvati tako dugo kao prerađena hrana, ali za razliku od pakirane hrane, nije ih lako transportirati.”

3 x RESTART KAMP: ZDRAVLJE, UM, LJEPOTA

Osjećajte se ponovno zdravo i lijepo i ponovno steknite kontrolu nad hranom.

Ako vam je potrebna ruka pomoći da se vratite na pravi put da se ponovno osjećate zdravo, počnete redovito vježbati, dobiti inspirativne savjete o prehrani, povratite kontrolu nad hranom i osjećate se lijepo, pozivamo vas u ovo jedinstveno izdanje Fox Boot Campa – CAMP 3 x RESTART: ZDRAVLJE, UM, LJEPOTA.

Ovo posebno izdanje kampa kreirano je za ljude koji:

  • željeli bi trenirati, ali preferiraju niži fizički intenzitet (na početku su svoje sportske avanture ili si iz zdravstvenih razloga ne mogu priuštiti preintenzivne treninge).
  • potrebna im je ne samo pomoć u prehrani, već i psihodijetalna pomoć, koja će pomoći da se razvije trajni učinak mršavljenja, zauvijek promijene prehrambene navike i razvije zdrav odnos s hranom.
  • Traže znanje, inspiraciju i motivaciju da se svakodnevno brinu za bolje zdravlje, imunitet i vitalnost.

Tijekom kampa pobrinut ćemo se za Vaše

ZDRAVLJE

  • Dnevni treninzi
  • Prehrambena dijeta
  • Radionica zdravog kuhanja
  • Pro-zdravstveno predavanje: Kako brinuti o imunitetu i spriječiti bolesti

UM

  • Tijekom kampa pobrinut ćemo se za VašePredavanja o dijeti
  • Psihodijetske radionice s praktičnim savjetima

LJEPOTA

  • Dnevni tečaj šminkanja
  • Individualni foto session – uhvatit ćemo vašu ljepotu

ŠTO JE U PROGRAMU?

ANALIZA SASTAVA TIJELA – ovo je osnovno mjerenje koje će se koristiti za početak i završetak kampa. Potrebno je provjeriti gdje se trenutno nalazite i koja područja zahtijevaju posebnu pozornost kako biste postavili pravi put za svoju transformaciju i poboljšanje zdravlja.

DNEVNI TRENINGI – 2 treninga dnevno jamčit će ubrzanje metabolizma, potaknuti limfni sustav na uklanjanje naslaga i toksina te ojačati mišiće i kondiciju. Svaki dan različiti treninzi. Nema šanse za dosadu.

DIJETETSKA PREDAVANJA – naučit ćemo vas kako započeti i završiti dan na zdrav način, kako sastaviti obroke, kako ubrzati metabolizam, što jesti navečer ako želite nešto pojesti, što jesti na zabavama, što jesti u gradu.

PREDAVANJA ZA ZDRAVLJE – naše zdravlje je u našim rukama. Prehrambena prehrana u kombinaciji s odgovarajućim vitaminskim nadomjescima osigurat će vam izvrsnu tjelesnu i psihičku dobrobit.

PSIHODIETIČKE RADIONICE – spajanje dijetetike s psihologijom prehrane daje najbolje rezultate kada su u pitanju trajne promjene u načinu prehrane. Tek kada prepoznamo svoje uzroke i obrasce djelovanja, možemo djelotvorno promijeniti svoju prehranu na duže vrijeme. Radionica će biti vrlo praktična nastava s mnogo primjera iz stvarnog života i konkretnih savjeta.

ŠTO ĆE SE DOGODITI?

Izradit ćemo učinkovit plan za promjenu vaših prehrambenih navika raspravljat ćemo o načinima rješavanja teških trenutaka osim jelom, pomoći ćemo vam da pronađete ravnotežu u svojoj prehrani, zahvaljujući kojoj ćete se riješiti stresa vezanog za vječno pridržavanje zabrana i naredbi, radit ćemo na mehanizmima samokontrole i discipline, zahvaljujući kojima ćete prestati podleći hirovima,radit ćemo na suočavanju s prehranom pod utjecajem emocija ili stresa, izradit ćemo Vaš akcijski plan u slučaju povratka starim navikama.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime