Franjo grabar kitarovi chetvrti hrvatski predsjednik

0
Rate this post

Zaključci: koža je osjetljiv organ, njegujte je prirodno

  1. Kao što smo već spomenuli, koža nije samo organ, već i osjetljiv organ.
  2. Pogotovo vanjskim agensima koji mogu uzrokovati prerano starenje naše kože.
  3. Počnimo s ovom sigurnošću: ne možemo zaustaviti prirodni proces starenja kože.

Dobra vijest je da možemo koristiti prirodne proizvode, hraniti se zdravo i imati zdrave navike da se tome suprotstavimo i minimiziramo štetu koju vrijeme nanosi koži naše vize i našem tijelu te ne moramo nužno kupovati skupe proizvode, priroda često dolazi u susret nama i prirodni lijekovi, prirodni lijekovi stare bake su često vrlo učinkoviti i jeftini!

Drugi prirodni lijekovi za poboljšanje našeg života i dobrobiti našeg tijela:

  • Prirodni lijekovi za podočnjake
  • Prirodni lijekovi za borbu protiv atopijskog dermatitisa
  • Prirodni lijekovi za glavobolju
  • Prirodni lijekovi za ćelavost muškaraca
  • Prirodni lijekovi za zatvor
  • Otkrivanje ljekovitosti ljekovitog bilja
  • Prirodni lijekovi za pročišćavanje tijela
  • Prirodni lijekovi za stanjenu kosu

Ljepota u karanteni: deset savjeta za njegu kože

Od Teoxanea, vodeće tvrtke u proizvodnji profesionalnih kozmetičkih proizvoda za njegu lica, dekalog za mlado lice

Ostati kod kuće ne znači nužno postati ružan na sofi: više vremena može biti i prilika da se malo više brinete o sebi. Ovo su mali dnevni trikovi (neki i na tjednoj bazi) za ‘beauty rutinu' koja može održati kožu mladom i tako se pripremiti za ponovno odlazak. Od Teoxanea, ženevske tvrtke specijalizirane za profesionalne proizvode za ljepotu i njegu lica, inicijativa solidarnosti i priručnik za blistavu i zategnutu kožu lica.

Ljepota u karanteni: deset savjeta za njegu kože„Odredbe koje u ovom razdoblju zdravstvene krize zahtijevaju da ostanemo kod kuće pozivaju nas da volimo jedni druge i da volimo druge“, kaže Giuseppe Buccelli, generalni direktor Teoxane Italia.

“Suočevši se s hitnim zdravstvenim stanjem, odlučili smo dodijeliti 10% od prodaje ostvarene s našom internetskom trgovinom odjelu za hitne slučajeve bolnice Sant'Orsola-Malpighi u Bologni. To je mala gesta da pomognemo svima da izgledaju na kraju ove hitne situacije”.

Kako bi se što bolje pripremio za povratak u normalu, Teoxane je sastavio dekalog za njegu lica, za uvijek sjajnu i ujednačenu kožu uz male trikove za koje je potrebno samo nekoliko minuta dnevno.

Skinite šminku s lica ujutro i navečer. Ali čuvajte se sapuna i sredstava za pjenjenje, oni bi mogli isušiti kožu.

Zar se ne šminkaš? Nije važno. U svakom slučaju skinite šminku s lica. Zapravo, prašina i smog se talože na našoj koži i začepljuju joj pore. Proizlaziti? Koža ne diše, postaje siva i stvaraju se omraženi miteseri. Za učinkovito uklanjanje ostataka šminke i čišćenje lica idealni su osjetljivi kozmetički proizvodi poput ulja ili micelarne vode. One su posebno namijenjene svim tipovima kože jer nisu masne i bogate umirujućim sastojcima kao što su ružina vodica i neven.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime