Hrvatska traži od Europske unije da joj kupi Pelješki most

0

Sadržaj

Rate this post

Vlada Republike Hrvatske utvrdila je da će svakako dati sve od sebe da Europska odšteta isplati dugo željenu strukturu.

  • Sastavio Information Bar objavljen 30. siječnja 2014
  • Kategorija Hrvatska, Najnovije, INFORMACIJE, Klizač

Grgo Jelavić/ PIXSELL

Duga priča o početku izgradnje Pelješkog mosta konačno bi mogla imati zadovoljan kraj. Ustrajnost postojeće savezne vlasti, ali i umijeće uređenja postupno, ali nedvojbeno, dovode dva odvojena dijela Hrvatske na bolje.

Nije tako jednostavno. Razmislite o scenariju u kojem mladić traži osamljenu mamu da mu priušti dugo željenu igračku. Definitivno bi bilo manje komplicirano za tu mamu da se odvoji od novca kada bi joj dijete dalo barem nešto obećanja vlastite inicijative. Međutim, vrlo smo sigurni u konačni rezultat. A također i mladom dječaku koji je vrisnuo: ‘Vuko! dugoročno je vuk došao – samouvjereno je otkrio Milanović.

Iz Vlade navode da će zasigurno brzo krenuti i temeljito istraživanje svrsishodnosti, ali i predistraživanje, za koje je, kako doznajemo, Zagrebačka proizvodnja olovaka kupila više stotina svežnjeva šarenih pastela, više od tisuću grafitnih olovaka, 800 filca. -olovke u raznim nijansama i pregršt geometrijskih dodataka.

Tim bi korakom Republika Hrvatska postala ponosni vlasnik vrlo velikog mosta.

Na nama je da iznenadimo Europu kvalitetnim i sveobuhvatnim objašnjenjem planova koje namjeravamo napraviti. Pretpostavljam da nije ključ samo u točnosti i točnosti izrade, nego i u onim živopisnim malim točkama koje u čovjeku pobuđuju tople osjećaje – strastven je ali i ponosan svećenik za regionalni razvoj i EU financije Branko Grčić.

Neslužbeno doznajemo da su se svećenik Grčić, ali i svećenik pomorstva, prometa i objekata Hajdaš-Dončić zaigrano bacili upravo na gradnju i izgradnju makete mosta od lego kockica.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime