Kako je sulejman reagirao na referendum o ustavnoj definiciji braka

0
Rate this post

Ducray ekstra delikatan šampon

Ovaj šampon ne sadrži parabene ni silikon, a temelji se na vitaminu E koji čuva vitalnost kože i kose jer je snažan antioksidans sposoban suprotstaviti se slobodnim radikalima, odgovornim za starenje kože.

Neagresivni neutralni Ph ovog šampona čini ga savršenim za vaše često pranje, a njegova 100% biljna formulacija čini vašu kosu čistom, mekom, svilenkastom i punom sjaja.

Sensinol Ducray šampon

Umjesto toga, preporučujemo ovaj šampon ako imate problema s prekomjernim znojenjem, što može biti vaš fiziološki problem, ali može ovisiti i o tome da često vezujete kosu ili nosite gumice i bandane koje ne propuštaju kožu.

Osjećate li ikad svrbež ili češete glavu dok ste na plaži na suncu ili nakon kupanja u moru? Ako je tako, moguće je da imate vrlo osjetljivo vlasište i znoj ga lako iritira. U ovom slučaju Sensinol šampon izvrsno umiruje i pruža vam olakšanje od prvog pranja.

Popravite kosu izloženu suncu regeneratorom i maskom

  1. Tijekom ljeta nije samo navika čestog pranja kose nekvalitetnim šamponima razlog za njihovu suhoću te gubitak volumena i sjaja.
  2. Glavni neprijatelj vaše kose je sunce, čije djelovanje uništava kutikule koje prekrivaju kosu, a zatim utječu na njen korteks.

Koliko ste puta, gledajući svoju kosu, vidjeli da je niska, zapetljana i uvela? To je znak da su se kutikule podigle, više ne reflektiraju svjetlost i da je kosa izgubila tonus i prirodni sjaj.

Popravite kosu izloženu suncu regeneratorom i maskomOsobito jake sunčeve zrake i pretjerana vrućina uzrok su oslabljene kose, koja ima tendenciju pucanja ili pucanja vrhova.

A na moru morate odmah djelovati kako biste ograničili štetu. Nije teško intervenirati promptno, jer u ljekarni imate na raspolaganju balzame i maske koje iz dana u dan mogu popraviti vrhove i duljinu vaše kose osjetljive na ultraljubičasto i vruće vjetrove.

Dobar regenerator, koji se nanosi svaku večer nakon šamponiranja, inzistirajući na vrhovima kose, djeluje njegujući i regenerirajući te pomaže u obrani kose od promjene boje, neuglednog kovrčanja i progresivnog slabljenja.

Balzam i masku iz Profar linije preporučujemo onima u ljekarni koji nas pitaju kako vratiti hidrataciju kosi nakon cjelodnevnog boravka na plaži. Vitamin E, proteini svile i ekstrakti zobi sastojci su oba ova proizvoda, koji mogu vratiti tijelo i volumen vašoj kosi već uz minimalne količine proizvoda.

  1. Regenerator djeluje svakodnevno, dok se maska ​​preporučuje za obloge raditi nekoliko puta tjedno. Rezultat će biti savršeno češljanje i sjajna boja.
  2. Dodaci za jačanje kose tijekom ljeta

Razmišljate li ikada o tome da vaše zdravlje prije svega ovisi o tome što unosite u svoje tijelo, a ne samo o tome što možete učiniti izvana i izvana? Mislite li, na primjer, da bi vam masaža s bogatim uljem bila dovoljna za hidratiziranu kožu, da ne pijete barem litru i pol vode dnevno?

Mislite li da bi vam bilo dovoljno nanijeti pojačivač na nokte kako bi bili zdravi, da ne uzimate redovito vitamine i minerale?

Pa kako možete očekivati ​​da će vam kosa biti snažna, otporna i puna ako svoje tijelo ne hranite i s pravom količinom esencijalnih hranjivih tvari? Korištenje šampona, regeneratora i maski je beskorisno ako ih ne kombinirate s suplementima koji vam mogu dati tvari potrebne za održavanje ravnoteže proizvodnje keratina, proteina od kojeg je vaša kosa sastavljena i koji je brani od napada svih stresora. .

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime