Majka dvoje djece odbija roditi još trećinu djeteta da uđe u prosjek od 2,3 djece

0

Sadržaj

Rate this post

Nove smjernice natalne politike potiču žene da ožive u prosjeku 2,3 ​​djece kako bi se očuvao pozitivan demografski obrazac. Ipak, stvarna interpretacija Vladinih smjernica izazvala je istinsku pobunu u Retkovcima, malom gradiću nadomak Vinkovaca.

  • Napisao Vlado Lucić objavljeno 07.11.2013
  • Grupna kultura, Najnovije, INFORMACIJE, Klizač
  • Oznake: 2, 3, dijete, mladi, mama, odbija, isporuka, treće

Wikimedia Commons

Retkovci – Marija Bikić (35) iz Retkovaca, majka dvoje djece, odlučna je reći neupitno “ne” komunističkoj i nevjerničkoj saveznoj vlasti koja od hrvatskih dama traži da rode 2,3 mlade. Napominje da je vjera sprječava da oživi trećinu svog dječačića, te da ni sama ne zna kako to učiniti. Marija je svoj bijes podijelila s drugima na nedjeljnoj misi, a također je dobila bezuvjetnu pomoć i gromoglasan pljesak.

Priča o Marijinoj pobuni zarazila je pogranična sela, a u dva dana okupilo se i brojne tisuće istinoljubivih Hrvatica kako bi osmislile akciju ‘U ime cijele mladeži' i počele skupljati potpise za mandat koji će se sastojati od odredbe u Ustavu. .

Ovo što ova vlast radi ovim ljudima je bez presedana. U početku su tjerali muškarce da vjenčaju kumove za muškarce, a sada nas tjeraju da imamo mlade po dijelovima. To će mi opisati kako trenutno roditi treće dijete? I ako pristanem, kako ću točno odrediti koji 3. oživjeti, a koji ne? Oživjeti glavu bez tijela ili samo noge? Pa kako je vjerojatno da će ovaj klinac studirati bez glave? Kako će samo slušati Božju riječ u duhovnom obrazovanju i učenju ako nema uši? Kako će točno primiti domaćina ako nema usta? Oprostite, veće gluposti zapravo nisam čula u životu – požalila se Marija.

Na vladajućem događaju se zapravo još nije raspravljalo o najsavremenijim nastojanjima, no laburisti su zapravo jako podržali obespravljene supružnike hrvatskih zaposlenika u njihovoj borbi, jer će djeca rođena u dijelovima imati samo polovicu ili trećinu glasačkog listića, a i Laburisti jednostavno možda neće izdržati.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime