Unutar Hrvatske stvara se nova država – Republika K+

0

Sadržaj

Rate this post

Trgovački lanac Konzum donio je odluku o državnoj slobodi.

  • Napisao ZT objavljen 6. svibnja 2012
  • Grupa Hrvatska, Najnovije, INFORMACIJE
  • Oznake: stanje, k, unos

Wikimedia Commons

Zagreb – Iako je Vlada RH učinila sve da Konzum što brže radi i ostvaruje što veću zaradu, trgovački lanac Konzum odlučio se na ekstreman korak.Naš plasman u Hrvatsku bio je sramotan. Osjećali smo se ugroženo, posebno naše prodavačice koje pomažu neugodnu plaću, koju država još uvijek oduzima nekim mirovinskim, zdravstvenim i wellnessom kao i sličnim smećem.

Zbog toga smo donijeli odluku da navedemo samopouzdanje. Naš šef je već završio Profesore zakonodavstva u Dicmu i položio ispit kod Slavka Lozine, pa će sada sigurno biti predsjednik Višeg suda. Od sada se zovemo Republika K+. Načini otplate bit će K+ kuponi, tečaj valute u odnosu na kunu bit će 1 bod na K+ bonu za deset kuna i ne želimo u EU jer EU ne održava poslovno okruženje kao što će preporučiti neke zakone koji se moraju poštovati. Želja nam je dobre diplomatske odnose sa susjednom Republikom Hrvatskom, pogotovo jer je ona naš najveći uslužni partner – istaknuo je glasnogovornik Konzuma.

Širom Hrvatske ovaj je izbor izazvao šok, ali i šok.

Doista smo navikli primati prihode u K+ bonovima, a sada sve to trebamo prijaviti carini na cijeloj granici – reakcija je među ljudima.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime