Video hrvatska wikipedija saznala pravu istinu o djedu bozicnaku

0
Rate this post

Sjajna ideja koju stvarno cijenimo je da KIT uključuje uistinu učinkovit dodatak za fitness: FIT-BAND koji je kreirao TOP trener i voditelj Stefano Deveteris.Posebne elastične trake koje vam omogućuju da vježbate cijelo tijelo bilo gdje, savršene za jačanje i oblikovanje cijelog tijela.

Self-Love komplet upotpunjuje MIRACLE MASK s hijaluronskom kiselinom, ekstraktom sljeza i rižinim škrobom, za nadopunjavanje, umirivanje i posvjetljivanje lica nakon treninga.

FIT KIT Osnovni komplet za ljubitelje fitnessa

Drugi komplet koji nam se posebno sviđa i koji također smatramo jako zanimljivim kao ideja za poklon našim fit prijateljima je FIT KIT Basic Kit za ljubitelje fitnessa.Komplet sadrži sve, apsolutno sve što vam je potrebno za njegu kože lica i tijela prije i nakon treninga.

Komplet sadrži:

• EXPRESS YOURSELF, losion za tijelo nakon treninga (50 ml)
• JAČI, 3 jednodozne vrećice balzam za lice nakon treninga (3 ml)
• SUPERWOMAN, 3 jednodozne vrećice krema za oči i usne (2 ml)
• RUN THE WORLD, 3 jednodozne vrećice High Protection Face Losion (3ml).

Sve su kreme izvrsne, ali RUN THE WORLD nam se učinilo savršenim rješenjem za trkače na svim razinama.

Kompletan tretman koji osim što štiti od sunca i onečišćenja, pomaže u sprječavanju znakova ekspresije i umora, održava kožu hidratiziranom i zaštićenom, s izvanrednim umirujućim, antioksidativnim i anti-age efektom.

Kako su se rodile Glamove

Glamove je rođen 2015. godine, kao san, ideja, velika strast: pomoći ženama diljem svijeta da se transformiraju u najbolju verziju sebe.Marka je stvorena da pomogne ženama koje treniraju da postignu i zadrže svoje ciljeve treninga, a pritom uvijek štite i poboljšavaju svoju kožu.

Komunikacija brenda fokusira se na SELFOVE, “stav” koji bi trebao razlikovati sve žene, tu sposobnost da se “vole jedna drugu bez obzira”, nadilazeći konvencije koje nameće društvo.

Kako su se rodile GlamoveMislio je Glamove

“Vjerujemo da nam sport i fitnes mogu pružiti najveću slobodu: osjećati se snažno, lijepo i sigurno za sebe, umjesto da jurimo za modelima koje nameće svijet koji nas uvijek pokušava učiniti da se osjećamo “neadekvatno”: predebeli, premršavi, prestara, premlada, previše seksi, previše muževna.

  • Uvijek “previše” ili “premalo”. Pokažimo mu da smo puno više od “adekvatni”: mi smo “badass” i nikada nećemo odustati.”
    Brend za podršku neprofitnim organizacijama
  • Za Glamove fitness nije samo sloboda izražavanja, razvoja i dobrog osjećaja.
    Fitnes (kao i sport općenito) može poslužiti za podizanje svijesti i pomoći u prevenciji, također kroz miran odnos s tijelom, destruktivnih ponašanja i poremećaja prehrane koji mogu potkopati zdravlje i uvjetovati život.
  • Glamove je stoga odlučio donirati 1% dobiti udrugama i neprofitnim organizacijama koje rade na informiranju, prevenciji i pružanju pomoći u vezi s teškim DCA kao što su anoreksija i bulimija. Pozdrav!

Prebolite ovaj trenutak uz pravu rutinu ljepote

Volite i poštujte svoje tijelo. Vodite računa o tome i iznutra i izvana. Iskoristite ovo vrijeme da napunite svoju energiju. Zauzmite prostor koji sebi nikada niste dali. Usporite i uživajte u miru. Doista je teško vrijeme, pokušavamo ga učiniti boljim i zahvaljujući malim svakodnevnim ljepotama.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime