Karamarko izbacio Tuđmana iz HDZ-a jer je svojom smrću započeo detuđmanizaciju

0

Sadržaj

Rate this post

Kao što je Mufas opisao prisutnost životnog kruga u “Kralju lavova”, tako i krug predsjedništva u HDZ-u ima svoj početak i kraj, koji je obilježen izbacivanjem sa proslave.

  • Autor Domagoj Zovak objavljen 22. veljače 2013
  • Grupa Najnoviji, INFORMACIJE, Politika, Klizač
  • Tagovi: hdz, protjerivanje, karamarko, šef države, tuđman

Zagreb – Hrvatska demokratska zajednica, ako ništa drugo, ući će u povijest kao stranka koja je iz tog događaja eliminirala većinu dosadašnjih šefova država. U početku je dosadašnjeg predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera smijenila njegova nasljednica Jadranka Kosor, a trenutno će je s mjesta bivše predsjednice HDZ-a sigurno smijeniti njezin nasljednik Tomislav Karamarko. No, Karamarko je, kao i uvijek u čistkama, odlučan pobrinuti se za jedinog dosadašnjeg predsjednika koji nije smijenjen – dr. Franju Tuđmana.

Kao predsjednik HDZ-a, ne mogu se ne sjetiti Tuđmana da je preminuo i da je započeo detuđmanizaciju HDZ-a. Zločin detuđmanizacije pada i na Ivu Sanadera i Jadranku Kosor, ali i na bilo koga poput Franje Tuđmana. Zato predlažem da se Franjo Tuđman izbaci s proslave na Visokom časnom sudu za svaku sitnicu koju je svojom nedopustivom smrću učinio na proslavi – opisao je Tomislav Karamarko pred središnjicom HDZ-a.

Hrvatskoj javnosti povjereno je pitanje tko će zasigurno biti čovjek koji će jednog dana naslijediti Tomislava Karamarka, a potom ga izbaciti s događaja kao dosadašnjeg šefa države.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime