Luka Modrić u idućih nekoliko sati potpisuje za Real, PSG, Chelsea, Anži i Kamen Ingrad!

0

Sadržaj

Rate this post

Vrijednost transfera je pet puta veća od svega što se do sada isticalo: 200 milijuna eura i nezakonito izgrađena kuća u Velikoj.

  • Napisao Ivan Prlić – Prle objavljen 12.07.2012
  • Grupa Najnoviji, INFORMACIJE, Klizač, Sport
  • Oznake: anzhi, chelsea, ingrad, kamen, kontuzija, indikator, psg, pravi, transfer

Wikimedia Commons

Zagreb – Prema svjetskim medijima, Luka Modrić je u posljednjih nekoliko minuta viđen u Madridu, Parizu, Londonu, Mahačkali, ali i Velikoj, u društvu svog intimnog prijatelja, ali i vlasnika Marija Mamića. Navodno su u tijeku posljednje sekunde intenzivnih pregovora oko transfera i Dinamovog udjela u transferu.

Prema informacijama koje smo dobili, Modrić će zasigurno u sljedećih nekoliko sati potpisati ugovor s Genuineom, PSG-om, Chelseajem, Anžijem i Kamen Ingradom. Iskrenost ovih detalja uvjerili smo se s Lukinim kolegom Deanom Lovrenom.

Drago mi je zbog Luke. A i kad je riječ o mom nenastupanju na Euru, sve što mogu tvrditi je: samo Bog priznaje ono što bi se sigurno dogodilo da je moj život bio potpuno drugačiji. Eventualno bi nešto sigurno bilo drugačije – rekao nam je Lovren.

Vodeći istraživači iz CERN-a sa žarom su reagirali na ovu vijest jer vjeruju da se novo fantastično istraživanje na polju elementarne fizike može dogoditi ako Modrić bude uspješno igrao u 5 različitih klubova u isto vrijeme.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime