Počela prodaja oružja za utakmicu Hrvatske i Srbije

0

Sadržaj

Rate this post

Nebrojene postrojbe na temelju dana službenih alata i uvreda počele su koštati ovu dugo očekivanu bitku.

  • Napisao Robert Horvat objavljeno 22. veljače 2013
  • Klasifikacija Najaktualnije, INFORMACIJE, Klizač, Sport
  • Oznake: hrvatska, navijači, nogomet, oružje, srbija, uefa

Slika: Wikimedia Commons/ ttag

Zagreb – Na prodajnim mjestima HNS-a, ali i bliskih prijatelja, neki dan se tražilo više oružja. Naime, počela je prodaja oružja za ratno-nogometnu priredbu u dva čina. Hrvati bez ilegalnog alata s dozvolama od jutra zapravo čekaju u redu da nabave oružje kako bi krenuli na odijelo.

Nove su strojnice za spašavanje igrača tijekom sviranja himni. Za snajpersko oružje zanima se jako par ljudi, u ovoj ekonomskoj krizi najpoželjniji su pištolji, te hrvatska samohodna oružja. Ljudi su se htjeli ubiti nečim što je proizvedeno u Hrvatskoj – navela je blagajnica u knjižari, koja je za ovu proslavu posebno prilagođena tržišnim alatima.

Ipak, pratitelji su tužni zbog izostanka posjetitelja. Mladi pratitelji hrvatske reprezentacije vjeruju da bi se uspjeh sigurno osvetio Bleiburgu, a i stariji su im suradnici pojašnjavali da Srbi nemaju veze s Bleiburgom te da navijači iz Srbije neće ostati u Zagrebu.

Moj partner je ostao u domu s hendikepiranim mladićem, a ja sam razmišljao, razgovor za posao ili čuvanje kućanstva na video igrici i evo me – u dahu je izjavio 29-godišnji navijač Marijan.

Iz HNS-a upozoravaju da svi alati koji nisu nabavljeni na službenim prodajnim mjestima, a nisu iz Domovinskog rata, ne mogu ući u arenu.

Sljedbenici su zapravo otkrili puno novih nepoštivanja odijela, razvijenih novcem iz EU fondova. Otkrivamo da je Uefa zamolila sve pratitelje da se međusobno ne vrijeđaju iz ekonomskih premisa, a također i na temelju nepovoljnih ekonomskih hirova.

Bolno je slušati kritike na račun stopa rasta BDP-a ili rezultata kreditne povijesti, koje konačno moraju prestati – objasnila je Uefa.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime