Ena

0

Sadržaj

Rate this post

Rogonjina druga polovica očekuje Crni petak

Crni petak nudi sjajne popuste, kao i prekrasan užitak ženama diljem svijeta. Nisu i rogonjama ukradeni veliki užici … peglaZANIMLJIVOSTI 06. 09. u 12:13

Gospođa je uložila 10 dana u godini ne razmišljajući o tome da ostavi peglu uključenu

Umjesto da razmišlja o mogućoj katastrofi koju je željezo moglo stvoriti, Marina je vrijeme godišnjeg odmora gubila na opuštanje.

tuzanCROATIA 12. 05. u 10:51

Crkva je osudila “stracu” koju je pretukao njezin supružnik jer ga je jecanjem natjerala da se osjeća krivim

Crkva je tvrdila da se bolje polovice okupane u krivu, a one puno manje grješne, ne bi trebale braniti kada discipliniraju svoje druge polovice, jer to šteti njihovom autoritetu, ali i samopouzdanju.

ParZANIMLJIVOSTI 06. 01. u 00:16

8 bitnih radnji koje svako ljubavno partnerstvo mora proći

Donosimo vam popis 8 bitnih koraka kroz koje mora proći svako ljubavno partnerstvo, bilo da se radi o partnerstvu između muškarca i žene, muškarca i muškarca, žene i dame ili muškarca iz Dalmatinske zagore kao i ovca.

ZenaZANIMLJIVOSTI 04. 09. u 12:26

Došao je u komu nakon što mu se partnerica puno bolje snašla nego njegovi bliski prijatelji Uz dobro uprizorenje, gospođa je za to potrošila 3, ali i pol sata, za razliku od pripremanja za konferenciju s prijateljima za koju se spremala samo 2 sata.

zena durenjeZANIMLJIVOSTI 21. 07. u 21:36

Gospođa je muškarcu rekla “dobro sam, svaka sitnica je super” dok je stvarno tako razmišljala

S obzirom na to da je doba paleolitika, ne postoji stvar, fenomen ili zvijer, bila ona prava ili mitska, ili možda propuh na Balkanu ili večera sa svekrvom, koja može unijeti tjeskobu u kosti čovjeka kao izjava njegovog bliskog prijatelja “Dobro sam, sve je u redu”

StreličarstvoZANIMLJIVOSTI 21. 04. u 18:24

Otpustio je svoju ženu i njezinog ljubavnika, pa sam se procijenio: Izvukao se uz jamčevinu

Domaći voditelj regionalne televizije iznenadio je stanovništvo iz susjedstva kada je alkoholizirani muškarac izašao iz kvartovskog lokala i također se obračunao s gospođom i njezinim lokalnim entuzijastom.

DaNOSTALO 07. 03. u 12:08

  1. ožujka
  2. KitZANIMLJIVOSTI 03. 03. u 13:07

Rekla je svog partnera za jedno čišćenje kuće sa sanitarijamaZagrepčanka je poduzela radikalne zahvate jer možda više neće podnositi eskapade partnerove prljavštine.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime