Majke s troje i više djece dobivaju status stradalnice

0

Sadržaj

Rate this post

Roditeljstvo se smatra jednim od najtežih zadataka, a mame koje imaju troje ili više djece znaju da kuća može izgledati kao zona borbe.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • PAPINI OČEVI DJECA DOŽIVLJAVANJA
  • Majka i djeca

Kontinuirane svađe između djece, nered koji ostavljaju za sobom, kao i tehnike kojima su roditelji frustrirani često su protivni čak i Ženevskoj konvenciji. Zbog toga će majke s 3 i više djece dobiti ciljnu kondiciju, a one koje prežive cijelu adolescenciju zasigurno će dobiti čin policajca, ali i stručni status.

Ipak, nisu svi zadovoljni ovom odlukom, pa je prva pobuna bila udruga očeva koji smatraju da su nepravedno izostavljeni. Pretpostavljaju da su i sami žrtve zbog činjenice da njihove druge polovice kada pripremaju hranu više misle na svoje mlade nego na njih, a isto tako doživljavaju puno toga zbog činjenice da su njihovi partneri često umorni i zauzeti .

– Ne tražimo puno. Jednostavno želimo malo mira i tišine kada dođemo kući s posla. Je li pogrešno očekivati ​​toplo jelo i urednu kuću kada se vratimo kući s posla? Mi smo ovdje prave mete, kao što nas nitko ništa ne pita! – poručuju iz Udruge za muškarce.

Na pitanje zašto muškarci nisu sudjelovali u donošenju ove odluke, odgovorili su nam da su tati dobrodošli, ali ih nema.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime