Murphyjev zakon: Vlada uvijek padne na podmazanu stranu

0

Sadržaj

Rate this post

Za razliku od kriške kruha namazane krunom, koja stalno pada na zamazanu stranu, gubitak Vlade izuzet je Murphyjevom uredbom, a ja ću vam raspraviti zašto.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • MURPHYJEVA UREDBA KRIŠKA VLADA ZA KRUH HDZ BIRAČI SDP OREŠKOVIĆ MOST
  • Murphysovo zakonodavstvo

Svi su upoznati s Murphyjevim propisom, poslovicom kao i životnim znanjem, koje je nazvao američki inženjer Edward A. Murphy svojom nezaboravnom izjavom, a također i recenzijom “Ako nešto može poći krivo, sigurno će poći po zlu”. Jedan od najpopularnijih primjera je onaj s kriškom kruha, koja je zapravo upravo razvučena paštetom i pada na pod na raširenu stranu, držeći se za nju kao policajac plana državnog proračuna i potpuno srušivši 3- drugo pravilo. No, što se to odnosi na Saveznu vladu Republike Hrvatske, pitat će se neki?

“Dopusti da se vratimo samoj poslovici.” Ako nešto može propasti, sigurno će poći krivo.” U sada već bivšoj vlasti svaka je sitnica možda propala jer je jednostavno krenula krivo, a budući da nije za očekivati ​​da će boravak na negativnim strukturama trajati dulje od karte , neki dan gubitak vlasti nije neuobičajen Dužnost HDZ-a, a i MOST-a više je ličila na video igricu sa stolicama u kojoj se, nakon prestanka pjesama, svatko uhvati za stolicu, kao i stalno se mota – u ovaj primjer, cijela vlada. Realno gledano, ova savezna vlada nije se povinovala Murphyjevom propisu iz razloga što nije bilo osjećaja iznenađenja, razočaranja ili žaljenja nakon gubitka. Ali postoji još jedan razlog više da je naslov ovog teksta ne ni Murphyjevo zakonodavstvo.

“Vlada uvijek pada na razmazanu stranu” je kao uporabna riječ koja se povezuje s nadaleko poznatom okolnošću s kriškom kruha, ali za razliku od kriške, hrvatska savezna vlada uvijek je namazana s obje strane, pa njezin gubitak nije zahvaćeno slučajnošću ali nemogućnošću. različitog rezultata.

U konačnici, mogu samo ispričati gospodinu Murphyju, to nema veze s hrvatskom vladom, jer vlast koja zapravo pada već 26 godina stalno biramo mi građani, tako da nema druge nego da spomenemo našu mamu a također ne pokojni Murphy nakon svake jeseni.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime