Iz psihijatrijske bolnice upozorili da je grupa U-bolesnika pobjegla i okupila se na trgu

0

Sadržaj

Rate this post

Iz psihijatrijske bolnice Vrapče savjetuju da je riječ o skupini kukavica koje su izdržljive samo u većim stadima.

  • UDIO
  • Pošaljite e-mailom
  • USTASE KLIJENTI SMEĆE SMRDI KUKAVE IZDAJNIK
  • 2

Na izvanrednoj konferenciji za novinare u medicinskoj ustanovi ciljnom se tržištu obratio tim psihijatara koji zapravo već više od dvadeset godina neuspješno liječe ovaj tim U-pacijenata. Kako je jučer bilo 10.4. Posebno su bili upaljeni u-pacijenti. Ovaj dan je posebno presudan za sve U-bolesnike, jer je tog žalosnog dana tim U-pacijenata preuzeo vlast u Hrvatskoj prije 76 godina. Kako bi ih smirili, pustili su remontirani film “Bitka na Neretvi” u kojem ustaše kao i četnici pobjeđuju jedni s drugima protiv partizana. Ali, nažalost, to im nije bilo ni približno dovoljno pa su pobjegli iz duševne bolnice.

– Kao što vidite na fotografijama, nije ih problem identificirati jer rado otkrivaju svoju bolest s ogromnim U, što je međunarodno priznata oznaka za sve osobe s U-bolešću. Ove ikone sigurno ćete vidjeti i na fasadama, osim na nogometnim tribinama, a svi automobili s istaknutim U mogu se parkirati otvoreno na prostoru za hendikepirane, jer se radi o ozbiljnom mentalnom nedostatku – rekao je, među ostalim, gradonačelnik Andrija Broz.

Tim psihijatara nakon toga opisao je novinarima kako svaki narod može identificirati U-pacijente oko nas.

– Otkrivanje U-pacijenata je zapravo vrlo jednostavno. Znakovi se sastoje od nedostatka zdravih zuba, krutosti odgovarajuće ruke u zraku, smanjenog IQ-a, samobičevanja kada vide Nijemce, zastoja u analnoj fazi razvoja i tako dalje. Jedan od najučinkovitijih znakova da imate posla s U-bolesnikom je Rorschachov test na kojem se nalazi mrlja u obliku Hrvatske na kojoj pacijent prestaje raditi da bi vidio Dalmaciju – opisao je okupljenim novinarima prof. dr. Boško Kovačić – Nazor.

Dugoročno gledano, psihijatri iz Vrapča pitali su se zašto policajci nisu intervenirali i također pohvatali sve U-bolesnike i vratili ih u Vrapče, odakle su otišli. Ustručavaju se da su se neki U-bolesnici možda infiltrirali u vrh Ministarstva unutarnjih poslova ili same Vlade RH.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime