U Hrvatskoj otkrivena nova vrsta pod nazivom neportunist jer je spoj nepotizma i oportunista

0

Sadržaj

Rate this post

Hrvatski biolozi bili su vrlo strastveni oko istraživanja potpuno novih sorti.

  • UDIO
  • Pošaljite emailom
  • OPORTUNIZAM NEPOTIZAM
  • dječak

Sorte su nazvane neoportunističkom jer se radi o spoju nepotizma i oportunističke, a čini se da bi ova potpuno nova sorta mogla u potpunosti zavladati našim podnebljem. Uvriježeno je da su nepotizam i oportunizam atributi potrebni za opstanak u Hrvatskoj, ali potpuno nove sorte imaju obje karakteristike te bi također mogle brzo potpuno pokoriti srodne sorte koje nemaju jednu od ovih potrebnih kvaliteta.

Biolozi vjeruju da su neoportunisti potpuno opremljeni da se dobro snalaze u našem podneblju i da se njihova potpuna dominacija može spriječiti samo ekstremnim prilagođavanjem okoliša u kulturi.

– Jedini rizik za ovu doista otpornu i pametnu sortu je stvaranje društvene klime u kojoj se negativno gleda na oportunizam i nepotizam, ali obrasci otkrivaju da se klima mijenja u suprotnom smjeru, pa bi neoportunisti uskoro mogli postati samo sorte koje mogu proći u takvoj klimi. stručnjaka.

Neportunisti su se trenutno odradili u svim sferama društva i za sada imaju idealne uvjete za nesputan razvoj, pa je jedan od njih dobio kreditnu ocjenu za ovo istraživanje i bio nominiran za Nobelovu nagradu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime