UBER-ovi vozači se ispričali kolegama zbog nedolaska na prosvjed jer oni inače rade na poslu

0

Sadržaj

Rate this post

Taksisti su odlučili uzeti osmosatnu stanku kako bi prosvjedovali protiv zapošljavanja i prometa na webu, no neki kolege im se nisu mogli pridružiti.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • UBER TAXI PROVJED
  • uber

UBER se solidarizirao s kolegama i ustvrdio da i oni s prijezirom gledaju na posao, polukružno prebacivanje, pa i putničku vožnju, ali da bi netko trebao učiniti potpuno isto.

– U potpunosti se slažemo s našim suradnicima i željeli bismo sudjelovati u potpunoj blokadi prometa na web stranici jer je to naš zadatak kao taksista za slobodne aktivnosti, no nažalost smo zbunjeni poslom i također se sigurno nećemo odnositi na demonstraciju – naveo je UBER.

Suputnik Stomak, teoretičar, ali i šahovski igrač koji vozi taksi tijekom šahovskih pauza, a također proučava njemački egzistencijalizam, odgovorio je: – Suradnici iz UBER-a tvrdoglavu minutu stvarnosti stavljaju ispred minute, početnog i također nepromjenjivog stanja stvari. Njihovo djelovanje je prolazno, izbirljivo, a uostalom i besmisleno. Jedini zadatak postojanja je promatrati ponor u kojem teku ideje, užici, kao i životi… samo da bi se vratili točno u isti ponor koji ih je izbljuvao, dopirući krikom, stenjanjem, kao i samrtnim zveccima. Prihvatite uspavanku prisutnosti, odobrite mrak bez početka i kraja, odobrite ponor, podržite fijakera – zamotao se Stomak.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime