Za nesreu concepta one kriv osigurach rimac istovremeno imao ukljuchenu i v

0
Rate this post

Čini se nevjerojatno, ali nije! Godina 2022. već kuca na vrata, a modni i beauty trendovi već se počinju isticati diljem svijeta. Međunarodni tjedni mode pokazali su što nas čeka, a mi u Be Blogu izdvojili smo glavne beauty trendove za novu godinu. Provjeri!

ŠMINKA

Daleko izvan modernog izgleda, trendovi šminkanja za 2022. kreću se od mokre kože do najslikovitijeg i grafičkog olovka za oči. Oči će biti izraženije, a usta više naglašena s puno boja i obilježena sjajilom.

Za šminku s vlažnijim efektom odlaze iluminatori, a ulaze ulja i serumi. Posljednjih godina, prirodnija estetika šminkanja dobila je na značaju, ali će izgubiti 2022. godine.

DLAKA

Kada je riječ o kosi, kratku – pixie stil – najviše će tražiti žene koje žele poboljšati svoje lice i ramena. S druge strane, srednji rezovi s blagim rezom dobit će na značaju kod žena koje vole dužu kosu. Uzdignute i mokre frizure također će biti trend sljedeće godine, kao i pletenice.

Trendovi boja kose za 2022. kreću se od srednje smeđih do plavuša koje nikad ne izlaze iz mode. Osim toga, osvijetljene brinete mogu vrhove učiniti svjetlijim, a korijenje izgledati prirodno, poput efekta opečenih suncem.

OBRVE

  • Val prirodnih i počešljanih obrva nastavlja se i u 2022. Uz to, u trendu će biti i one gušće i punije.
  • Želite li ostati u tijeku s trendovima ljepote 2022.? Stoga nas nastavite pratiti ovdje i na našim društvenim mrežama.

Što će doći odatle?

6 Beauty trendova koji će zavladati 2022

Kada govorimo o trendovima, moramo govoriti o ljepoti. Industrija se stalno mijenja, prolazi kroz nekoliko ažuriranja – čak iz mjeseca u mjesec -, uvijek s vijestima, još više sada s procvatom društvenih mreža. Na početku smo 2022. i postavlja se pitanje: koji će beauty trendovi dominirati do prosinca? Otkrijte 6 #beautytrendova koji će se brinuti za sljedećih 12 mjeseci.

1. Održivost će i dalje diktirati tijek ljepote.

održiva ljepota

Brendovi će biti “pritisnuti” da budu transparentniji, a potrošači će zahtijevati održivije proizvode, s recikliranjem u fokusu. Očuvanje okoliša bit će u središtu odluka.

Što će doći odatle2. Sektor muške ljepote će procvjetati.

Sve je veća briga muškaraca da se brinu o svojoj ljepoti, kladeći se na dnevnu rutinu koja je njegovana i u skladu s potrebama njihove kože i kose. Zbog sve većeg interesa, predviđa se da će sektor muške ljepote nastaviti rasti u 2022. godini, s novim proizvodima, formulama i teksturama dizajniranim za mušku rutinu.

3. Raznolikost će biti jedan od protagonista.

Nakon što je pokret Black Lives Matter dotaknuo sve aspekte društva, među kojima je i ljepota, njegov će utjecaj potrajati i u ovoj novoj godini, koja bi trebala biti inkluzivnija, s većim uključivanjem obojenih ljudi u narativ njege. i kozmetika.

4. Wellness i ljepota će ići ruku pod ruku.

Dobrobit

Dolaskom pandemije počeli smo posvećivati ​​više vremena i pažnje svojoj dobrobiti, usvajajući brigu i rituale zbog kojih se osjećamo dobro i iznutra i izvana. U 2022. spoj blagostanja i ljepote ne pokazuje znakove usporavanja, naprotiv, ovaj trend će nastaviti rasti.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime