Biolozi ocharani faunom u vladi snimili parenje izmeu gnjida i picajzli

0
Rate this post

Neadekvatna prehrana

Prehrana mora biti uravnotežena. Nedostatak joda, kalcija, vitamina D i željeza dovodi do pogoršanja stanja ploče nokta (vidi također: “6 namirnica za obnovu i jačanje noktiju”).

Nedostatak njege. Manikura nije samo estetska, već i higijenska. Vrlo je važno pravilno ukloniti kutikulu. To treba činiti redovito, ali ne češće od jednom u dva tjedna.
Korištenje agresivnih sredstava. Kontakt s kemikalijama za kućanstvo dovodi do sušenja plaka. Prilikom čišćenja doma obavezno nosite rukavice.

Pogrešna šminka. Korištenje nekvalitetnih lakova, kao i uklanjanje tekućina koje sadrže aceton, mogu uzrokovati delaminaciju ploče nokta. pušenje. Duhanski dim isušuje nokte, pridonoseći stvaranju mikropukotina. A mikroskopske pukotine su pak izravan put do gljivične infekcije.

  • Osim toga, dim prodire u pore rožnatih ploča, zbog čega nokti dobivaju žutu nijansu, što ne izgleda baš estetski.
  • Nepažnja prema svom zdravlju. Nokti su svojevrsno ogledalo zdravlja. Stoga, ako su krhki, piling, trebali biste razmisliti o posjetu liječniku i općoj analizi krvi.
  • Slika

Kako nokte učiniti vizualno zdravijim i ljepšim?

  1. Oglas
  2. Ne zaboravite ojačati

Za početak, ako osim vizualnog produljenja ploče nokta, želite i ojačati nokte, prije nanošenja dizajna, unaprijed zamolite Nail Mastera da ojača nokte. Tako će vaša manikura trajati dulje, a nokte će ojačati i povećati njihovu duljinu (pročitajte i: “Na dohvat ruke: kako ojačati nokte kod kuće”).
izabrati pravi put

Odgovarajući oblik pomoći će vizualno produljiti nokat. U pravilu, šiljasti oblici – kvadratni, trokutasti itd. – skraćuju nokte, ali duži i mekši – ovalni, četvrtasti mekani, bademasti – vizualno produljuju i prilagođavaju se većini.

Kako nokte učiniti vizualno zdravijim i ljepšimNude i pastelni tonovi

Nude i pastelne nijanse bez dodatnih sitnih detalja također pomažu vizualno produljiti ploču nokta. U isto vrijeme, bolje je odabrati nijanse koje odgovaraju vašem tonu kože, jer nokti s takvim premazom vizualno postaju produžetak prstiju i ruku, što ih čini “duljima”. Budite oprezni s bijelom jer ona vizualno skraćuje nokte.

  • Slika
  • francuska manikura

Francuska manikura idealna je za vizualno produljenje noktiju. Prilagođava se svakom obliku noktiju i dobro ide uz svaki izgled. Lijep bonus: za to možete koristiti ne samo klasičnu kombinaciju golo-bijele boje, već i bilo koju drugu, ovisno o vašoj želji.

Mjesečeva manikura

Mjesečeva manikura je također glavna i, što je ugodnije, modna pomoćnica za vlasnice kratkih i lomljivih noktiju. Ova manikura temelji se na maloj “rupi” u korijenu nokta, obično u svijetlim ili svijetlim bojama.

  • Slika
  • tamnih tonova

U manikuri koristite tamne boje – one će vam vizualno rastegnuti nokat. Smaragdna ili tamnoplava sjajne su opcije vertikalni dizajni To mogu biti linije, cvijeće i geometrija. Bilo koji vertikalni motivi u dizajnu učinit će da nokat izgleda duže i izduženo.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime