Uzhivo sve je spremno za inauguraciju dr. franje tumana iv. hrvatskog preds

0
Rate this post

HORT KOSA NE BRIGA

Već nekoliko sezona bob kroj, s dužim pramenovima na kraju i kraćim na potiljku, najtopliji je trend među fashionisticama. Duljina je između vrata i ramena, ostavljajući izgled modernijim i idealna je za one koje se žele pridržavati kraćeg kroja, ali ne žele radikalizirati.

VLAŽI KOŽU

Voda će vas hidratizirati iznutra prema van kao nijedan drugi proizvod – ali ne škodi ako vam pružite tu malu pomoć, zar ne? Hidratantni losioni za tijelo i lice također su uključeni u ovu misiju, još više kada je puno izlaganja suncu. Pazite da odaberete pravi proizvod, posebno na licu. Masna, mješovita i suha koža zahtijevaju različitu njegu.

KOSA SOS

Vlaženje vaše kose je također bitno – uostalom, nema smisla paradirati uokolo s prekrasnom preplanulom kožom i kosom koja je sva izgorjela. Održavajte kosu hidratiziranom posebnim maskama za vaš tip kose, uložite u šok tretmane poput ampula i drugih krema s ekspresnim efektom, a za svoju kosu kupite i kremu za sunčanje!
BEZ FILTERA

Zar vam nije potrebna šminka prije izlaska iz kuće? Savjet je da uložite u svjetliju šminku, bez pretjerivanja. Kladite se na kožu sa sjajnom završnom obradom, s iluminatorom i bronzerom po mjeri. Na usnama? Neka bude sjajan i oživite eru sjaja!

Naš kolumnist Vic Ceridono podučavao je dobre šminkerske trikove
ljeti, jeste li vidjeli?

SVJEŽA FRIZURA Konjski rep, niska punđa i različite pletenice mogu učiniti vaš izgled još svježijim. Ako ne pristaje kraćoj kosi, dovršite look neurednom frizurom i budite spremni na sve!

  • KUPITE DODATNE OPREME
  • LJETNA DETOKS

Kokosova voda, voće, povrće, žitarice općenito, nemasno meso i morski plodovi izvrsne su opcije za one koji žele ostati usredotočeni tijekom sezone. Osim što osiguravaju sitost tijekom dana i što su bogati izvori vitamina, ove su namirnice izvrsni saveznici da ostanete zdravi. Dobar tek!

ZAŠTITI SE

Prije izlaska iz kuće ne zaboravite nanijeti kremu za sunčanje. Prvo ujutro, prije bilo kakvog šminkanja, zaštitite se! Savjet se čini glupim, ali mnogi ljudi štite svoju kožu samo kada su na plaži. Pretjerano izlaganje suncu uzrokuje prerano starenje kože, stoga se spriječite!

ZAŠTITI SEBUDITE PRIRODNI

Zaboravite glačalo i sušilicu! Ljeto traži prirodniji i opušteniji izgled, stoga pustite da se vaši pramenovi osuše na zraku. Pobrinite se da imate sredstvo protiv kovrčanja kad izađete iz tuša i razmislite o svim prednostima koje ćete dobiti ako kosu ne izlažete pretjeranoj toplini uvijača.

DA SE FIZIČKI

Ako ste dio tima koji ne vježba, vratite se dvije kuće unazad. Redovita tjelesna aktivnost pomaže vašem tijelu da bolje funkcionira i neophodna je za održavanje zdravlja. Pronađite omiljenu sportsku aktivnost (bilo da je istezanje ili boks) i krenite. Vidjet ćete da se neće promijeniti samo vaše tijelo – i vaše raspoloženje i raspoloženje.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime