LJUBAVNA PRIČA KOJA SPAJA: Ustaša i četnik upoznali se u cajkaškom gej klubu u Vukovaru

0

Sadržaj

Rate this post

Kruno i Čedo odlučili su podijeliti svoju priču kako bi otkrili da su tenzije između Hrvata i Srba samo političke svađe.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • ČETNICI SU GAY VUKOVAR
  • četničke ustaše

Čini se da su Kruno i Čedo običan par: oni su stanari, funkcioniraju, osim automobila i čude se troškovima plina. Ipak je Kruno ustaša, a Čedo je četnik. Sudeći prema pisanju medija, ali i političkoj retorici, trebali bi ih ne voljeti, no čini se da ljubav pobjeđuje.

– Moje dijete kao i ja zadovoljno sam u gay klubu u Vukovaru. Bio je samo onaj neobrijani četnik, na gay sceni poznat kao medvjed. Ja sam još više čista, uniformirana osoba. Mislili ili ne, mnogi parovi koje razumijem su kombinacija ustaša i četnika jer su ustaše uvučene u ove šumske divljake, a i četnici nas vole uredne i odsječene glave s licem kao dječije dupe – informira Kruno nas, s vidljivim svjetlucanjem u očima.

– Jako me muči kada mediji, ali i političari pokušavaju podijeliti naše kulture i narode, kao da su jezik ili granica velika prepreka. Pa mi svakodnevno surađujemo, dućamo i družimo se, posebno ovdje u Vukovaru, gdje je prekrasna gay, ali i domoljubna scena. Apsolutno ništa ljepše nego kada Hrvat i Srbin nakon posla malo sjednu, razgovaraju, konzumiraju i onda zajedno legnu u jarak – kaže Kruno.

– U klubu sam vidio šatore na otvorenom kako pretvaraju janjetinu s Grobarima, katoličke svećenike koji se bore s pravoslavcima u kubiku, Šešelja kako drhti rakiju s Gotovinom… i dok se iza kulisa tresu Ceca, Dražen Žanko i razne druge cajke. Ljubav samo pobjeđuje, sve sam sigurniji u to – zaključuje Kruno.

On i Čedo su zapravo u partnerstvu već tri godine, a na početku su bili prikriveno pod dvojezičnim zapisima jer su obojica bili potpuno novi na sceni, pa su mislili na medijske naslove. Ubrzo su shvatili da je potpuno drugačija činjenica da ulicama vlada otpor, ali i međunarodna suradnja.

Oni su tek nedavno sudjelovali u životnom partnerstvu, a na kraju namjeravaju prigrliti i malog Bosanca jer “zapravo razmišljaju koga će zasigurno više voljeti i kako će to sigurno podijeliti nakon razvoda”, šale se.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime