Nakon četnika i ustaše došle do Krima

0

Sadržaj

Rate this post

Ustaški bojnik “Franjo I. Tuđman” ocijenjen od strane unuka ustaša koji su sudjelovali u invaziji na Staljinovu Rusiju 1941. godine.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • NDH SRBIJA UKRAJINA
  • Ustas2

Nakon što je Srbija poslala 7 sjajnih četnika, Hrvatska je također otkrila da ima fašističku opciju za odbacivanje utrke. Ustaški bojnik “Franjo I. Tuđman” danas je stigao ovdje kod Krima. Dok je prolazila ukrajinskim dijelom Ukrajine dočekana je s cvjetovima.

– Gađali su nas ružama, lice mi je bilo oguljeno, sličim, cijelu noć sam silovao mačke – požalio se čuvar ekipe Mile Pervan.

Što se tiče dvadesetak hrvatskih ustaša koje su Ukrajinci oduševljeno ocijenili, smatrajući da se radi o potezu ugodnih ljudi koji im žele pružiti makar simboličnu pomoć, međutim, kako doznajemo, to nije razlog dolaska ustaša.

Toliko je domoljub da još nije očistio svoju desnu ruku nakon što se njome divio načelniku Paveliću.

– Radi se o poslu. Tvrdoglav trbuh za kruhom, na način da se kaže. Od ulaska Hrvatske u NATO i EU ustaše imaju jako malo koristi. Ne možemo više ratovati sa Srbijom, a komunisti su zapravo privatizirani industrijalizmom. Ali kad smo čuli da je četnički odred zapravo otišao na Krim, znali smo da će posla sigurno biti. Odmah smo rezervirali autobusne karte – priča zamjenski ravnatelj Mile Raspudić.

Hrvatski vitezovi ostat će na granici s Krimom, gdje će ih zasigurno ugostiti unuci Ukrajinke s ulice, kao i ustaše koje su sudjelovale u njemačkom osvajanju istočne Europe. Mnogi od njih neustrašivo su se nosili s ruskim pritiscima na istočnom bojištu sve do svoje čudesne smrti u staljingradskim septičkim sustavima, prekrivenim ledenim plodovima dizenterije, kao i visokom temperaturom tifusa.

– Fantastična nam je čast organizirati naše sunarodnjake. Mi smo uglavnom potomci koji zapravo nikada nisu bili u Hrvatskoj, ali moj stari stric Mile je u invalidskim kolicima, koji ima 95 godina. Toliko je domoljub da još nije očistio svoju desnu ruku nakon što se njome divio ravnatelju Paveliću – rekao nam je njegov praunuk Mile Budaščenko.

Ustaška majorica se nada sukobu s četnicima, ali će sigurno biti zadovoljna ako do kraja godine uđe u koaliciju s HDZ-om.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime