SRBIJA: Policija upozorava djecu da za Novu godinu ne bacaju kokarde

0

Sadržaj

Rate this post

Policajci upozoravaju da bacanje kokarda nije opasno samo zbog mogućih fizičkih ozljeda, već njihove eksplozije šovinizma obično odjekuju cijelom granicom ili zapale selo u Bosni.

  • UDIO
  • Pošaljite e-mailom
    COCKARD SRBIJA PRIMITIVIZAM NOVA GODINA
  • Kokarda

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije objavilo je upozorenje u kojem upozorava građane, a posebno djecu, da ne bacaju kokarde uoči novogodišnjeg dočeka. Policija upozorava da su kokarde nevjerojatno opasne zbog svojih oštrih rubova i materijala od kojeg su izrađene, pa postoji moguća opasnost od tjelesnih ozljeda.

Ministarstvo unutarnjih poslova podijelilo je kokarde u 2 skupine. Prvu skupinu čine kokarde koje su potencijalno samo doslovno opasne (sastoje se od kokarda sportskih klubova i udruga), dok drugu skupinu čine kokarde čija je moguća opasnost od tjelesnih ozljeda minimalna u odnosu na emocionalne posljedice budućih generacija.

“Sve veći broj mladih voli bacati kokarde. Ako su profesionalni sportaši, onda to nije problem, ali ako su četnici, onda može doći do eksplozije suludih ideja ili paljenja gradova u Bosni”, glasnogovornik izvijestili su iz MUP-a Srbije.

Šef srbijanske države Tomislav Nikolić osobno ne vidi problem u bacanju četničkih kokarda, sve dok mu nisu skinule kapu.

I zato vas molim da ne bacate kokarde ili ustaške natpise uokolo, jer nikad se ne zna, možda ćete udariti nekog nevinog klinca ili psa, sa svojim izgubljenim promašenim uvjerenjima iz prošlog stoljeća.

Kao i zvijezda? Postavite slavnu osobu na vrh žudnje, jer tamo joj je mjesto u 21. stoljeću. Zadovoljni odmori.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime