Vlak zvan chezhnja najgledaniji je film u srbiji proshlog tjedna

0
Rate this post

Posljednjih godina, između 2014. i 2019., tržište estetike u Brazilu je poraslo za 567%.

Prema Brazilskom udruženju industrije osobne higijene, parfumerije i kozmetike (ABIHPEC), sektor trenutno ima više od 720 tisuća stručnjaka. S toliko stručnjaka i toliko specijaliteta koji rade u korist ljepote i dobrobiti, pojavile bi se mnoge nove tehnike i postupci.

S tim u vezi, posljednjih mjeseci uvelike je porasla potraga za estetskim tretmanima, jer su promjene u rutini uzrokovane karantenom, gdje su ljudi prestali posjećivati ​​teretane, kozmetičke salone, među ostalim prostorima, imale posljedice na estetsko zdravlje mnogih ljudi. .

Stoga stručnjaci iz tog područja smatraju da će se ova promjena navika i specifične njege lica i tijela nastaviti i sljedećih godinu dana.

Estetika je znanost koja raste i stalno se mijenja, stalno se pojavljuju različiti modaliteti liječenja, stoga su ažuriranja vrlo važna. Kirurški pristupi predstavljaju brojne rizike i zahtijevaju vrijeme oporavka pacijenta.

Osim što uzrokuju edem koji može potrajati mjesecima

Minimalno invazivni estetski tretmani mogu smanjiti rizike i dubinski tretirati kožu, pomlađujući i ističući prirodna kemijska svojstva. Kako bismo vam pomogli organizirati svoj estetski plan za 2022., evo nekoliko savjeta za tretmane koji su trend za nadolazeću godinu i uključuju opcije koje dubinski tretiraju kožu, vraćajući prirodna svojstva:

BIOSTIMULATORI KOLAGENA:

To su referentni tretmani za opuštanje, koji se sastoje od primjene kemijskih spojeva koji kontinuirano potiču proizvodnju kolagena. Aplikacija je jedinstvena i rezultati se mogu vidjeti do 25 mjeseci.

U osnovi, funkcija biostimulatora je da izazove blagu upalnu reakciju u dermisu, da potakne proizvodnju novih kolagenih vlakana fibroblastima, stvarajući stanice prisutne u koži. Postoje različite formulacije koje mogu biostimulirati. Najviše se koriste kalcijev hidroksiapatit i polimliječna kiselina, poznatiji pod trgovačkim nazivima: Radiesse, odnosno Sculptra.

POTPORNE ŽICE

Korištenje potpornih niti je tretman koji repozicionira tkiva, suspendirajući ih, što se rijetko postiže drugim neinvazivnim tehnikama. Potporne niti, posebno polidioksanonske niti (PDO) su snažni biostimulatori proizvodnje kolagena, te stoga stvaraju veću čvrstoću i potporu u koži. , te stoga potiču učinak liftinga koji traje mjesecima.

POTPORNE ŽICEPUNJENJE TIJELA:

Punjenje za tijelo je novost koja ostaje tu. Primjena također može potaknuti mišiće na proizvodnju kontraktilnih vlakana, povećati mišićni tonus i prirodni volumen, osim što pomaže u liječenju ožiljaka, strija i celulita.

  • Primjena dermalnog filera jednostavan je, jeftin i dobro podnošljiv nekirurški zahvat koji pacijentu nudi maksimalnu sigurnost.
  • Inteligentna, prirodna i sigurna alternativa za ispravljanje asimetrija i poboljšanje konture tijela.
  • Ispuna za tijelo može imati sastave koji se razlikuju ovisno o pacijentu i primijenjenoj regiji.

Potraga za novim estetskim tretmanima je stalna, pa stoga treba i ažuriranja. Budući da vjerujem u to, nikada nisam prestao poboljšavati tehnike i ulagati u ovo transformativno znanje. Potraga za kvalitetom dio je moje putanje.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime