Drago Ćosić će tužiti GNK Dinamo jer više ne doživljava orgazme tijekom prijenosa

0

Sadržaj

Rate this post

Ugledni TV komentator rezignirano je i suzdržano komentirao cijeli meč, što je evidentan pokazatelj nezadovoljstva vezanog za seks.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • drago Ćosić

Nogometni pratitelji možda neće pomoći, no otkriju loše raspoloženje tijekom utakmice GNK Dinamo protiv rumunjske Astre. Slavni sportsko novinarstvo Drago Ćosić očito je nesposoban, njegova rečenica podsjeća na bilo koju drugu sportsku novinarku, a njegovo karakteristično puhanje zapravo se svelo na ćudljiv razgovor o igri Dinama. Nije pobjegao posvećenom ciljnom tržištu da se zapita na što liči s njihovim preferiranim analitičarem, utjelovljenjem emocija sportskih aktivnosti, zašto zvuči kao nenadahnuti posjetitelj vremenskih uvjeta.

– Više ne doživljavam vrhunce tijekom nogometnih utakmica. Dinamova video igrica otklanja mi želju. Ne mogu više streamati uživo. – Ćosić je očito pojeo u optužbama.

Ćosića su pokušali uvjeriti da je to normalan scenarij i da se mora vratiti na posao i nastaviti oduševljavati svoju publiku, no Drago je i dalje nezadovoljan jer nema nogometa u kojem uživa. Dodatno, zbog pada popularnosti, planira tužiti GNK Dinamo zbog činjenice da je zapravo smanjio svoj potencijal.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime