FIFA odgodila Mundial dok se Niko Kranjčar ne oporavi od ozljede

0

Sadržaj

Rate this post

Veznjak QPR-a i hrvatske reprezentacije sigurno neće ostati bez nastupa na Svjetskom prvenstvu. Vodstvo FIFA-e odgodilo je početak natjecanja za 12. srpnja, do kada bi se Nikino mišićno tkivo bedra trebalo oporaviti.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • NOGOMET KRANJČAR FIFA
  • nogomet

Ipak, Hrvatska će igrati totalno protiv Brazila nakon što su FIFA i Organizacijski odbor Svjetskog prvenstva na mjesec dana prekinuli cijelo natjecanje.

Najzaslužnija za neočekivanu odluku je suosjećanje nogometnog čelnika Seppa Blattera u režiji Nike Kranjčara, bez koje – navodi – ne može vizualizirati World Mug.

– Svjetska šalica zasigurno će početi 12. srpnja 2014. odijelom između Brazila i Hrvatske, kao i sigurno će se uspraviti 13. kolovoza posljednjim u kojem dodatno želimo vidjeti Hrvatsku – otkrilo je vodstvo FIFA-e u letcima izbačenim s dronovi na svim glavnim gradovima sudionika.

Novi prijatelj glumice Zrinke Cvitešić pretrpio je pucanje bedrenog mišića u posljednjoj kvalifikaciji za Premiership, u kojoj je njegov QPR pobijedio Derby County s 1-0. Procjena magnetske rezonancije pokazala je da je Kranjčar morao pauzirati mjesec dana, pa je šira javnost bila uvjerena da će sigurno izostati sa Svjetskog prvenstva.

Očuvani prihod od oglašavanja

No, nadležni su zaključili da bi zarada od oglašavanja i marketinga jako pala bez prisustva dječaka basnoslovnog Zlatka “Cice” Kranjčara. Također se procijenilo da će Brazil sigurno dobiti nepravednu korist u odnosu na tako oštećenu Hrvatsku.

Hrvatski šef države Zoran Milanović opovrgnuo je da će svakako odgoditi let za Brazil zbog prilagodbe kalendara natjecanja, potvrdivši da će putovati prema planu te da će kao oduševljeni pratitelj Vatrenih dočekati početak Svjetsko prvenstvo odmah.

Brazilska državna televizija Piranha izvještava da je šefica države Dilma Rousseff oduševljena što će gost na višem nivou ostati u njezinoj zemlji puna dva mjeseca što je zapravo objavila niz datuma za bilateralne sastanke.

Uz Milanovića će svakako biti i budući hrvatski veleposlanik u Brazilu Eduardo da Silva, kao i prvi konzul Sammir. Među temama će biti i povećanje uvoza brazilskih igrača u Dinamo, ali i hrvatsku reprezentaciju.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime