Hrvatski rukometaši ogorčeni: Igrali smo loše jer su nam komentatori držali palčeve

0

Sadržaj

Rate this post

Pokušavate pucati s krila kad vas Zlatko Saračević drži za palac – slomljenog srca Zlatko Horvat.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • RUKOMET PRVENSTVO HRVATSKE U RUKOMETU
  • zlatko horvat

Hrvatska rukometna skupina zabilježila je prvi poraz na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Iako uglavnom svi mediji kao primarni uzrok poraza spominju jadnu i ujedno nevjerojatnu videoigru nacionalnog sastava i zbunjujuće odluke izbornika Babića, hrvatski reprezentativci tvrde da je riječ o nečem sasvim različitom.

– Dobro smo ušli u videoigru, no brzo se dogodio preokret kada su Zlatko Saračević i Filip Brkić donijeli odluku da drže prste preko. Tu je sve oštećeno. Ogorčilo nas je i kada su nam skinuli kapu nakon uspjeha protiv Čilea na ovim polarnim hladnoćama, ali ovo držanje palčeva je pad koji je prelio čašu. Shvaćate li koliko je teško igrati “cepelin” kada vas Brkić drži za palac ili pucati s krila kada to čini Saračević? – neutješan je Zlatko Horvat.

– Što da vam kažem, u početku su se suci urotili protiv nas. Raj je želio da pobijedimo, Gospa je redovito navijala s tribina, ali joj je nedostajalo prave sportske sreće. Bili smo žrtve negativnih uvjeta. Pa ni moje neobične odluke, a ni sumnjivi koraci nisu baš pomogli – zaključio je izbornik Babić.

Ipak, naša reprezentacija je još uvijek u sljedećem kolu, a ovo odijelo se mora shvatiti i kao lekcija iz sporta. Brkić, Saračević – ostavite palčeve našim rukometašima na miru!

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime