Mirko želi oproštajni meč s Fjodorom odraditi na 10. godišnjicu svog prvog oproštajnog meča

0

Sadržaj

Rate this post

Ova jubilarna 20. oproštajna bitka zasigurno će sumnjama dokazati da Mirko još uvijek nije spreman oprostiti se od borbe.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • CRO COP FJODOR MIRKO FILIPOVIĆ FEDOR OPROŠTAJNO ODJELO JOŠ 1000. PUT
    hrv policije

Mirko Cro Policajac Filipović na Facebooku je testirao Fyodora Emelianenka na tučnjavu koja bi mu zasigurno bila 20. jubilarno oproštajno odijelo u profesiji. Rješenje ruske bajke nije trebalo dugo čekati, pa je Filipovićeva zabrinutost “Fjodore, usuđuješ li se?” izričito odgovorio “Nema problema”. Dok mnogi obožavatelji ova 2 natjecatelja iščekuju bitku stoljeća, ima i onih koji udaraju u borce za vrijeme, optužujući ih da će između rundi trebati posude s kisikom ili kako će u ring ući sa štapom za starenje. Na tako žestoki prigovor ubrzo je reagirao i sam Filipović i ušutkao zle jezike.

“Legendo, škodi ti sisati za moje svađe, ako namjeravaš uživati, ako te nije briga ne gledaj. Što je to. Što se tiče starijih, da se ne oprostiš od života. Ja mogu tisuću puta oprostio se od moje profesije, ali to se nepoštovanje ne oprašta brzo”, napisao je Filipović na svojoj Facebook stranici, te otkrio želju da se oproštaj s Fjodorom potuče upravo na 10. godišnjicu njegove prve oproštajne borbe.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime