USUSRET POLUFINALU: Tete u marketu dobile posao u stručnom stožeru norveške rukometne reprezentacije

0

Sadržaj

Rate this post

Nakon što su ih odbili praktički svi kojima se instruktor Babić zahvalio na uspjehu, od branitelja do Naše djevojke iz Međugorja, Norvežani su se ipak potrudili otkriti uobičajeni jezik s tetama s tržnice, kako bi takve prilike zaštitili od Hrvatske. u polufinalu.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • RUKOMETNO PRVENSTVO BABIĆ GĐA. NORVEŠKA
  • bos

Hrvatska rukometna skupina pobijedila je Španjolsku rezultatom 30:29 i tako izborila polufinale Svjetskog rukometnog prvenstva gdje ih čeka Norveška. Nakon veličanstvenog trijumfa, izbornik Babić zahvalio je inicijalu Isusu i Našoj Međugorci, a potom i iskrenim pojedincima poput branitelja, mamama državnog stožera i tetama na tržnici.

Čuvši to, instruktor norveške nacionalne skupine Christian Berge pokušao je brže regrutirati Odina prije odijela u polufinalu, ali bezuspješno.

“Međutim, naši stari bogovi nisu znatiželjni za rukomet, a i Isus, a i Gospa Međugorska nastavili su biti odani hrvatskoj nacionalnoj skupini. Nakon što su nas mame iz nacionalne skupine, kao i branitelji odbili, pobrinuli smo se za da otkrijemo zajednički jezik s našim tetama na tržištu.pobjede protiv Hrvatske u polufinalu“, izvijestio nas je izbornik Berge te nas upitao i imamo li kakve zapise od vizionarske Vicke u vezi utakmice.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime