Hrvatski komičari nestali nakon lažnog telefonskog razgovora s Putinom

0

Sadržaj

Rate this post

Jedini savjet je SMS na mobitel s porukom “Imamo puno toga za razgovarati”.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • PUTIN STRIPOVI AGROKOR
  • Vladimir Putin

Nakon što su se dva ruska komičara, poznata kao Vova, ali i Lexus, telefonom predstavila kao ukrajinski šef države Groysman, pokušala i praktički se pobrinula da prevari Andreja Plenkovića, dvojica hrvatskih stripa, Hrc i također Krešo, pokušali su nešto slično drugome dan. Njihova je ideja bila nazvati šefa ruske države na sličan način, no možda se neće sjetiti njegovog imena.

Zato su putem kontaktiranja u Agrokoru dobili izravan telefonski broj ruskog šefa države Vladimira Putina i također se odmah na početku razgovora predstavili kao njegova hrvatska kolegica Kolinda Grabar Kitarović, koja je željela podijeliti pozdrave od njezin najnoviji potpuno novi prijatelj i također mentor Donald Trump. Nakon toga pozvali su ruskog predsjednika da u Hrvatsku nađe vrlo diskretan bijeg među našim manjim zabačenim otocima, gdje će mu, ako zatreba, biti omogućeno prikladno “muško uživanje”.

Šef države Putin je prihvatio predstavljanje i pozvao svoje suradnike Trumpa i Grabar Kitarović da posjete nove zgrade u Sibiru. Ispričao se da nema mogućnosti doći u Hrvatsku zbog puno posvećenja ovog ljeta, dodajući da mora završiti raspravu jer je brzo otkrio da će vrlo brzo stupiti u kontakt s predsjednicom “Kolinde”. Ubrzo nakon toga uslijedio je SMS s tog broja s porukom “Imamo puno toga za razgovarati”.

Hrvoja, a ni Krešimira, s obzirom na to jučer ujutro nitko zapravo nije vidio.

Autor poruke: Pedja Bajović

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime