Oluja Harvey mirno iselila američko stanovništvo

0

Sadržaj

Rate this post

Američko stanovništvo složno se preselilo sa svojim traktorima iz područja gdje je ostvaren vrlo uspješan, ali i privlačan tornado.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • HARVEY TORNADO
  • Irma

Godišnjica vjenčanja oluje obilježavat će se svake godine jer je svojom izvedbom zadivila meteorologe i klimatologe diljem svijeta, a također i oni koji su svjesni problematike, osiguranje tvrdi da u nevremenu koje je stanovništvo na Harvey cesti nije bilo žrtava. bio u skladu iseljen.

– Moramo se svi pohvaliti olujom jer je to zaista izvanredna demonstracija sile. Naravno, niti jednoj oluji nema manjka svojih žrtava, ali je trebamo sagledati u potpuno prirodnom kontekstu i priznati koliko nam je čast zapravo potrebna – tvrdi osiguranje general i glazbenik Parko Perković Tajfun.

No, američko stanovništvo tvrdi da je tornado kriminalna vremenska katastrofa koja je izvedena bez potrebne brige o ljudskim životima. Povjesničari, s druge strane, tvrde da je to komplicirano pitanje o kojem bi se trebalo mnogo otvorenije raspravljati, ali se slažu da je obilježavanje tornada Thompsonovom melodijom ‘Vjetrovi s Dinare' krajnje neukusno.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime