Iz Holdinga upozoravaju: Pojavili su se prevaranti, mito dajte samo provjerenim osobama!

0

Sadržaj

Rate this post

Drama je stigla iz Holdinga, nakon što je niz građana prevaren. Naime, pojavili su se prevaranti koji se nude kao zaposlenici Holdinga, a traže i mito za zapošljavanje.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • DRŽAVANJE MITA
  • držanje

Telefoni ne prestaju zvoniti u ranim jutarnjim satima. Petnaest telefonskih poziva uznemirenih ljudi, koje su ljudi prevarili, predstavili su se kao radnici Holdinga. Za potrebe članka stupili smo u kontakt s jednim od prevarenih ljudi, koji nas je zamolio za privatnost.

– Tražio mi je 5000 eura da me pritisne na Zrinjevac. Jedva sam skupio novac, odnio ga daleko od njega i trenutno mu se više ne javlja. 5000 eura, to je moja životna ušteđevina! I kao mali, u svojim autohtonim Zmijavcima, zamislio sam zadatak na Zrinjevcu. Kao što je došla i informacija – u Holdingu se koristi 150 rođaka. Zovem svog prvog rođaka – on ima listu čekanja od 800 osoba. Zove dodatnog, na svom popisu od 750. Nakon toga sam reagirao na oglas u novinama: Poslujem u “stari, 5'tisuća eura, sit-drive. Svakako sam odmah zvao. A i evo ga, on dao ti novac, a isto tako ovaj se više ne obraća.

Zamolili smo Holding za primjedbu:

– Istina je da je nekoliko građana gunđalo da su prevareni. Stoga zanimamo sve potencijalne o pozivu samo provjerene osobe i članove obitelji. Plaćajte mito posebno preko voljenih osoba i također poznatih prevaranta! Srdačan pozdrav, ispričavamo se na ovoj prigodi, svakako ćemo se pobrinuti da se prevaranti lociraju i sankcioniraju.

(M.Ž.).

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime