Koristite Wish Express za brzu dostavu proizvoda

0
Rate this post

Kada trgovci pokažu kupcima da mogu brzo isporučiti narudžbe, povećava se povjerenje u bazu kupaca, a trgovci tako mogu dobiti više pregleda i ponovnih kupaca zahvaljujući brzoj isporuci. Kako bi potaknuo trgovce da kupcima pruže opcije brze isporuke, program Wish Express nudi niz pogodnosti za prihvatljive proizvode i narudžbe s brzom dostavom. Ovaj članak pokriva neka od često postavljanih pitanja o Wish Expressu.

Što je Wish Express i kako mogu sudjelovati?

Wish Express trgovcima nudi niz pogodnosti pri konfiguriranju opcija brze isporuke za svoje proizvode.

Prednosti Wish Expressa uključuju, ali nisu ograničene na:

  • Više pregleda proizvoda
  • Brže ispunjavanje uvjeta plaćanja za narudžbe
  • Jedinstvena robna marka u obliku narančastog kamiona koji se prikazuje uz
  • proizvode za koje nudite brzu dostavu u aplikaciji Wish ili na wish.com
  • Poseban odjeljak “Express” u aplikaciji Wish ili na wish.com gdje su istaknuti
  • proizvodi Wish Express.

Svi trgovci automatski imaju pristup Wish Expressu bez potrebe za registracijom ili zahtjevom za to. Kao što možete vidjeti u nastavku, ispunjavanje uvjeta za Wish Express ovisi o maksimalnom broju dana isporuke navedenom po proizvodu i odredištu.

Za aktivirani proizvod u primarnom i/ili sekundarnom skladištu, ako trgovac postavi “maksimalne dane isporuke” za bilo koje odredište koje podržava Wish na 5 radnih dana ili manje, predmetni proizvod će se smatrati Wish Express proizvodom i ispunjavati uvjete. na povezane pogodnosti (ovo se primjenjuje s izuzetkom 12 zemalja na popisu u Politici trgovaca 10.2; na primjer, trgovci za Francusku mogu otkazati 6 radnih dana ili manje da bi ispunili uvjete za Wish Express).

Osim toga, ako trgovci ne postave “maksimalne dane isporuke” po proizvodu i odredištu, Wish će automatski prikazati vrijeme isporuke kao 5 radnih dana za kupca (s izuzetkom 12 odredišnih zemalja navedenih u Pravilima trgovaca 10.2; za Francusku, automatski određeno vrijeme isporuke je npr. 6 radnih dana). Na taj način proizvod također ima pravo na pogodnosti Wish Expressa.

U sljedećim člancima možete pročitati više o tome kako postaviti maksimalni broj dana isporuke za proizvode tako da imaju pravo na pogodnosti Wish Expressa.

  • Ovdje su informacije za trgovce izvan kontinentalne Kine.
  • Ovdje su informacije za trgovce u kontinentalnoj Kini.

Je li Wish Express program ispunjenja?

Wish Express nije program ispunjenja. Trgovac je odgovoran za isporuku narudžbi kupcima unutar vremenskog ograničenja koje zahtijeva Wish Express (tj. 5 radnih dana ili manje za sva odredišta koja podržava Wish, s izuzetkom 12 zemalja navedenih u Pravilima trgovca 10.2). Ako ste zainteresirani za pridruživanje nekom od programa ispunjenja koje nudi Wish, ovdje možete pročitati više informacija o Fulfillment By Wish i Fulfillment by Store.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime