Otkrijte Europu na nov, staromodan i opuštajući način

0
Rate this post

Putovanje vlakom kroz Europu može biti meditativno, a stvarno kretanje je neobično dio doživljaja putovanja. Dok putujete, imate vremena za razgovor sa svojim suputnicima. Možete se protegnuti, pročitati dobru knjigu ili jednostavno sjesti i uživati ​​u krajoliku koji prolazi. Putovanje vlakom s Grand Toursom, od Švedske kroz Europu, doživjet će se kao prekrasna avantura i početak nezaboravnog odmora.

Naši ručno birani vodiči za vlakove prate nas na putovanjima

Putovanja se obično izvode na potpuno programabilan način, bez ikakvih zastoja ili drugih poremećaja u prometu. Ako se tijekom putovanja dogodi nešto nepredviđeno, budite sigurni da će se naši vodiči za vlak pobrinuti za vas i riješiti sve probleme. Mnogi naši vodiči vlakom napustili su radni vijek i na put donose svoje životno iskustvo, znanje i osjećaj usluge. No, naravno, imamo i mlađe, barem kao kompetentne i učinkovite turističke vodiče na našim putovanjima vlakom. Bez obzira na dob, iskustvo i podrijetlo, vodičima vlakova Grand Toursa zajedničko je to što su odgovorni, sigurni i učinkoviti te osiguravaju da ste dobro zbrinuti i tijekom putovanja vlakom i na odredištu.

Naša putovanja vlakom su dogovorena s redovitim vlakovima i polascima. Tijekom putovanja iz Švedske u južnu Europu koristimo nekoliko različitih željezničkih tvrtki. Prilagođavamo vozni red, s marginama za presjedanje vlakova, kako bi iskustvo putovanja bilo što ugodnije. Planiranje putovanja vlakom vrši se do godinu dana unaprijed uz aktualne redove vožnje. Do polaska možemo, ponekad u kratkom roku, biti prisiljeni prilagoditi vrijeme vlakova i rute zbog radova na pruzi ili drugih poremećaja u prometu.

Putovanja vlakom nisu prilagođena osobama s invaliditetom. Ukrcaj i iskrcaj, mijenjanje perona i povremene šetnje između kolodvora i hotela ili shuttle busa, pretpostavlja da se putnik može nositi sa svojom prtljagom.

Pronađite pravu rutu vlakom

Voziti se vlakom do kontinenta je prekrasno, ali može biti problematično rezervirati karte za cijelo putovanje na jednom mjestu. Unatoč činjenici da su se pojavile brojne stranice za rezervacije, a neke od njih specijalizirane su za vlakove, često je teško pronaći neometano putovanje cijelim putem koje se može rezervirati kao cjelina. Naša preporuka je pronaći odgovarajući polazak za svaku etapu i rezervirati ih zasebno. Alternativa je kontaktirati putničku agenciju koja može trenirati putovanja. Dalje na stranici predlažemo turističke agencije s fokusom na vlakove, linkove s inspiracijom za putnike u vlaku i neke informacije o Interrailpassu. Također smo testirali brojne stranice za rezervacije.

Uobičajeni izlaz na kontinent je vlakom do Kopenhagena, a zatim do Hamburga. Mnogi noćni vlakovi polaze iz Hamburga, a također i brzi vlakovi do većih njemačkih gradova gdje možete presjedati i lako doći do, na primjer, Amsterdama, Bruxellesa, Pariza i Londona.

  • Iz Göteborga, na primjer, lijepo je otići u Hamburg danju, pojesti dobru večeru i onda nastaviti noćnim vlakom.
  • Vi koji imate dulje putovanje od svog rodnog grada možete prenoćiti u Kopenhagenu, imati ugodno jutro, otići vlakom do Hamburga i odatle uskočiti na noćni vlak za Europu.
  • Iz Stockholma i Malmöa, Snälltåget vozi do Berlina (preko Hamburga s dolaskom tamo u 05:30) tijekom dijela godine.
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime