VIDEO: GTA 5 objavio trailer za hrvatsku, lokaliziranu verziju

0

Sadržaj

Rate this post

Jedna od najskupljih videoigara svih vremena, GTA V, zaradila je više od milijardu dolara u samo 3 dana, a uskoro stiže i hrvatska verzija. Traveler Board je već otkrio korištenje materijala za promotivne videozapise. Igraj kao Davor Šuker ili bježi od policije kao Sanader!

  • Kompozitor Borna Sor objavljen 4. listopada 2013
  • Kategorija Najnovije, televizijski bar, FASCINANTNE ČINJENICE
  • Oznake: brand name, GTA V, hrvatski, igra, lokalizirano, Šuker, turistički

Los Santos – Tvrtka Superstar games, koja stoji iza najnovijeg nastavka popularne računalne igre “Grand Theft Auto”, najavila je hrvatsku varijantu. Za glazbu koja će zasigurno pratiti video igricu odabrani su hitovi Dražena Žanka, a postav je napravio Nikica Kalogjera.

Hrvatski GTA V bit će izjednačen i nazivan hrvatskim, ali će isto tako biti prilagođen tržištu. Lokacije će promijeniti popularna hrvatska područja, ali i web stranice. O poznatim hrvatskim brendovima poput Jadrolinije, Zagrebačkog Holdinga ili Davora Šukera svakako će se razgovarati – opisuju iz Rockstara.

Zbog toga je Hrvatska nacionalna zajednica posjetitelja trenutno najavila korištenje dijelova igre za potrebe promotivnih video isječaka posjetitelja.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime