Vegetarijanci se ne brinu o osjećajima biljaka

0

Sadržaj

Rate this post

Nakon što su kućni ljubimci počeli ostvarivati ​​svoja prava, počeli su se stvarati pozivi biljaka da učine isto.

  • Autor Ivan Prlić – Prle objavljeno 1. rujna 2012
  • Klasifikacija Najaktualnije, INFORMACIJE, Klizač, ZANIMLJIVOSTI
  • Oznake: životinje, biljka, fechner, kamen, principi, senzacije, zakonska prava, vegani, vegetarijanci, živa, ljubimac

Slika: SamTak

Zagreb – Posljednjih godina u našoj zemlji se zapravo širi razumijevanje o patnji kućnih ljubimaca, ali i njihovom nepotrebnom iskorištavanju. Sve više ljudi odabire da ne jedu hranu kućnih ljubimaca, jer se namjeravaju ponašati etički i zaštititi od patnje kućnih ljubimaca. Ali u sjeni obrane prava kućnih ljubimaca, istina je i dalje da i biljke osjećaju nelagodu. Istraživanje da biljke imaju izuzetno osjetljive živce koje doista mogu osjetiti razne emocije napravio je dr. Gustav Theodor Fechner davne 1848.

U svom eksperimentu dr. Fechner je potvrdio da biljke doista osjećaju užasnu bol kada se stave u kipuću vodu. U 2. pedeset posto 20. stoljeća brojni su znanstvenici dolazili do sličnih konačnih misli, a jedna od najpoznatijih stvarnosti proizašlih iz ovih eksperimenata s biljnim osjećajima jest da one puno bolje rastu ako sviraju melodičnu glazbu. Sve veći broj vegetarijanaca i vegana zanemaruje ovu istinu.

Vegetarijanci nanose bol biljkama. Kao što je i organizirano i također organizirano. Uzgajaju biljke u zatočeništvu u vrlo divljim uvjetima. Imaju renomirane mreže trgovina koje prodaju ove loše biljke divljim pojedincima koji ih pirjaju, kuhaju, režu i na kraju konzumiraju. Vegetarijanci su čak i gori od svaštojeda jer su licemjerni. Izjavljuju da cijene tuđe osjećaje, a onda se nemilosrdno hrane sojom i nose pamučne majice – rekao je Veljko Šušnjara, šef novoosnovane Organizacije prijatelja svih živih točaka.

Kako točno običan građanin može prestati mučiti i iskorištavati nevine biljke?

Na kraju postati lapist. Lapizam podrazumijeva da više ne jedete živa bića niti na bilo koji način koristite predmete napravljene od živih bića. Lapizam nije samo pitanje prehrane, on je moralna i politička posvećenost aboliciji na osobnoj razini i također se širi ne samo na hranu, već i na odjeću, obuću, razne druge predmete kao i razne druge pojedinačne radnje. a i izbori – ustvrdila je Šušnjara.

Lapis je latinska riječ za rock, a također rock nema osjećaja. Zato Udruga Prijatelji svih živih bića u svojim posjedima koristi veliki izbor laponske hrane, odjeće, obuće, papira i namještaja od kamena. Međutim, htjeli smo ono što lapisti konzumiraju alkohol.

S obzirom da je homeopatija potvrdila da voda ima pamćenje, naš tim vjeruje da je samo pitanje vremena kada će se otkriti da i voda ima osjete. Zato trošimo pijesak, a kad nas atmosfera odnese, kopamo za naftom i plinom – opisao je Šušnjara.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime