Zagrepčanka ostala trudna nakon scene seksa u 4Dx kinu

0

Sadržaj

Rate this post

Prvi ozbiljniji problem nakon gledanja filma zapravo se upravo otvorio u Zagrebu.

  • Sastavio Information Bar objavljen 17. prosinca 2013.
  • Grupa Najnovije, VIJESTI, Slider, ZANIMLJIVOSTI
  • Oznake: 4dx, uzdržavanje supružnika, nenamjerno, realističan izgled, majčinstvo

Jurica Galoić/ PIXSELL

Zagreb – Gospođa Marina Trepčić zasigurno će se uvijek sjećati svog prvog iskustva u 4Dx kinu. Hiperrealizam postignut u ovom novom suvremenom kinu takav je da je gospođa dobila očekivanje. Za one koji ne znaju, 4Dx kina se sastoje od tresućih stolica, aroma, efekata vjetra i (tjelesnih) tekućina. Upravo zbog izravne izloženosti ovoj posljednjoj Marini dogodilo se neočekivano rodilište.

Samo prvi red u kinu ostao je besplatan, pa sam se odmarao cijelim putem. Bilo je jako zabavno, ali kada je bila scena seksa, 4Dx je pokazao svoj turborealizam. Glumčeve ruke krenule su prema meni i kao da me dodiruje osjetila sam njegov miris, a vjetar mi je zanjihao kosu. Svaka je sitnica bila stvarno romantična. Kad su njegovi kukovi počeli raditi, moja stolica je skočila u ritmu. Vodili smo ljubav. Kad je završio, kao i bogami, i ja od vibracija stolice, špricala me tekućina. Trenutno kasnim – posramljeno je priznala Marina našem novinaru.

Gospođa Trepčić je sretno vjenčana gospođa i majka dvoje djece, a danas ne zna kako da opiše svom suprugu da nosi tuđe dijete. Krivnju za ovaj nemili događaj prebacuje na kino, koje nije dovoljno upozorilo na moguće negativne učinke gledanja filmova u 4Dx-u, ali i na glumca koji nije imao profilaktiku.

Namjeravam tužiti kino, kao što ću od glumca svakako tražiti alimentaciju. Mislim da bi velika supružnička potpora od 5-6 znamenki pomogla mom supružniku da prihvati ovo dijete koje je na snazi ​​- završila je Marina Trepčić s tračkom nade u glasu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime