AJMO AJMO USRAŠE

Iz psihijatrijske bolnice upozorili da je grupa U-bolesnika pobjegla i okupila se na trgu

Osoblje psihijatrijske bolnice Vrapče upozorava da je riječ u skupini kukavica koje su hrabre samo dok se kreću u većim krdima.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare u prostorijama bolnice, okupljenima se obratila grupa psihijatara koja bezuspješno liječi ovu grupu U-bolesnika već više od 20 godina. Kako je jučer bio 10.4. U-bolesnici bili su osobito razdraženi. To je dan osobito bitan za sve U-bolesnike, jer je na taj nesretni dan grupa U-bolesnika preuzela vlast u Hrvatskoj prije 76 godina. Kako bi ih smirili, na ponavljanje su im puštali premontirani film "Bitka na Neretvi" u kojem pobjeđuju ustaše i četnici zajedno protiv partizana. No, nažalost, to im nije bilo dosta, pa su pobjegli iz umobolnice.

- Kao što vidite iz fotografija nije ih problem raspoznati jer svoju bolest ponosno pokazuju s velikim U koji je međunarodno priznata oznaka za sve oboljele od U-bolesti. Te simbole ćete primijetiti i po fasadama, kao i po nogometnim tribinama, a svi auti koji na sebi imaju istaknuto U mogu slobodno parkirati na mjesto za invalide, jer je riječ o teškoj mentalnoj retardaciji - izjavio je među ostalima primarijus Andrija Broz.

Novinarima je tim psihijatara tada opisivao kako svatko od nas može prepoznati U-bolesnike oko nas.

- Dijagnosticiranje U-bolesnika je zapravo veoma jednostavno. Simptomi su manjak zdravih zuba, ukočenost desne ruke u zraku, nizak IQ, samobičevanje kad ugledaju Nijemce, zatočenost u analnoj fazi razvoja i slično. Jedan od najboljih pokazatelja da imate posla s U-bolesnikom je Rorschachov test na kojem je mrlja u obliku Hrvatske na kojoj oboljeli ne uspijeva vidjeti Dalmaciju - objasnio je okupljenim novinarima prof. dr. Boško Kovačić - Nazor.

Za kraj su se specijalisti psihijatrije iz Vrapča zapitali zašto policija nije intervenirala i pohvatala sve U-bolesnike i vratila ih u Vrapče odakle su pobjegli. Strah ih je da su se možda u vrh MUP-a ili same Vlade RH infiltrirali neki U-bolesnici.

Fotografija
zagreb.info

Facebook komentari