nevidljivi lakat

UEFA kaznila PSG zbog 12-tog nevidljivog igrača koji je napravio prekršaj nad Suarezom

Osumnjičeni za nikad viđenu prijevaru u Ligi prvaka je 12. nevidljivi igrač grof Saint Germain, alkemičar koji je od prije poznat po okultizmu i besmrtnosti.

Barcelona je u osmini finala LP ostvarila ono što nikome u povijesti Lige prvaka nije uspjelo, nadoknadila 4 gola minusa i pobijedila PSG koji je na terenu igrao s 12 igrača, od kojih je jedan bio nevidljiv. Uefini promatrači nisu bili svjesni te nikad viđene prijevare u nogometu sve do zadnje minute utakmice, u kojoj nevidljivi 12- igrač radi prekršaj nad Suarezom u kaznenom prostoru, pritom ga krvnički udarivši u noge, lice, srce, bubreg i slezenu. I dok nesretni Suarez nevidljivim udarcima pada kao Švabo pokošen u Bulajićevom filmu, Uefine oči sokolove uočavaju tu gnjusnu prevaru PSG-a, te u maniri puštanja prednosti nakon prekršaja, puštaju da malobrojnija Barcelona dođe do pobijede, herojski i borbeno unatoč neviđenom varanju.

"Usporenom snimkom nedvojbeno je da nitko od vidljivih igrača nije niti taknuo Suareza. Koristeći najnovije infracrvene kamere uspjeli smo locirati 12-tog nevidljivog igrača PSG-a na terenu. Identitet ne možemo još sa 100% sigurnošću potvrditi, ali postoje jake indikacije kako se radi o grofu Saintu Germainu, alkemičaru koji je poznat po svom okultizmu, nadnaravnim aferama i dugogodišnjoj povezanosti s PSG-om", stoji u kratkom Uefinom priopćenju za javnost.  

Fotografija

Facebook komentari