NI TRAGA NIT GLASA

Hrvatski komičari nestali nakon lažnog telefonskog razgovora s Putinom

Jedini trag je SMS na mobitelu s porukom "Imamo puno toga za razgovarati."

Nakon što su dvojica ruskih komičara, poznatih kao Vova i Lexus, predstavivši se telefonom kao ukrajinski premijer Groysman, pokušali i skoro uspjeli nasamariti Andreja Plenkovića, dvojica hrvatskih komičara, Hrc i Krešo, jučer su pokušali nešto slično. Njihova ideja je bila na sličan način nazvati ruskog premijera, ali se nisu mogli sjetiti kako se zove.

Zato su preko kontakata u Agrokoru, nabavili su direktni broj telefona ruskog predsjednika Vladimira Putina i odmah na početku razgovora se predstavili kao njegova hrvatska kolegica Kolinda Grabar Kitarović, a koja mu je htjela prenijeti pozdrave od svog novog najnovijeg prijatelja i mentora Donalda Trumpa. Zatim su ruskog predsjednika pozvali da dođe u Hrvatsku na diskretno ljetovanje na nekom od naših manjih zabačenih otoka, a gdje bi mu, u slučaju potrebe bila osigurana i adekvatna "muška zabava".

Predsjednik Putin je prihvatio pozdrave te je kolege Trumpa i Grabar Kitarović pozvao u obilazak novih zdanja u Sibiru. Ispričao se na nemogućnosti da dođe u Hrvatsku zbog velikog broja obveza ovog ljeta te je na to dodao da mora prekinuti razgovor zato što je u žurbi i predsjednici "Kolindi" najavio da će joj se vrlo brzo javiti. Ubrzo zatim, uslijedio je SMS s tog broja i porukom "Imamo puno toga za razgovarati".

Hrvoja i Krešimira nitko nije vidio od jučer ujutru.

Autor teksta: Peđa Bajović

Fotografija
Wikimedia Commons/kremlin.ru

Facebook komentari