nemrem gledat

NAKON UHIĆENJA: Autor biste Christiana Ronalda priznao da je fanatični navijač Barcelone

Iako se u prvu ruku mislilo kako je kiparu bista nehotice pala par puta na putu do ljevaonice, policijskom istragom utvrđeno je kako je stvar itekako bila s predumišljajem.

Zračna luka u Madeiri, gdje je rođen jedan od najboljih svjetskih epileptičara u šesnaestercu Cristiano Ronaldo, preimenovana je u srijedu u čast četverostrukog osvajača Zlatne lopte i najpostojanije frizure Lige prvaka. Nakon prvotnog oduševljenja i euforije Ronaldovih fanova, u trenutku kad su službenici zračne luke otkrili Ronaldovu bistu, uslijedio je šok , popraćen vriskovima užasnutih žena i plačem prestravljene djece.

"Ajme, Škegro!", poviknula je jedna starija gospođa rodom iz Hrvatske.

"Nije Škegro, nego oni iz Gooniesa", konstatirala je njena prijateljica isto rodom iz Lijepe naše.

Osiguranje je brzom intervencijom uspjelo obuzdati uzburkanu masu, dok je tim Realovih psihoterapeuta uspjelo smiriti uplakanog Ronalda, pokrivši bistu nazad krpom.

Na mjesto ovog kulturocida stigla je i policija te odmah nakon samog pogleda na bistu raspisala tjeralicu za autorom ove morbidne tvorevine.

Iako su prva nagađanja bila da je autoru bista pala par puta na putu do ljevaonice, policijskim ispitivanjem ustanovljeno je kako se radi o teroru s predumišljajem, jer je dotični fanatični navijač FC Barcelone.

Nakon što je ova vijest došla i do Hrvatske, iz Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti poručili su autoru biste kako ga već čeka posao izrade nove Tuđmanove biste u Solinu, čim odsluži višegodišnju zatvorsku kaznu zbog zločina protiv umjetnosti. 

Fotografija
screenshot youtube

Facebook komentari