Dean

0
Rate this post

Na temelju područja koje se tretira, možemo napraviti daljnju razliku između podizanja glave i prednjeg dijela, podizanja vrata i miniliftinga.

Tretmani lica bez skalpela

Savršen odgovor za žene i muškarce koji traže neinvazivne tretmane s trenutnim, ali prije svega prirodnim rezultatima.Posljednjih godina tehnologija i inovacije pružaju različita rješenja za izgled zategnutije kože na licu, bez tragova i s iznimno brzim vremenom oporavka.

Kako bismo bolje razmrsili ovu široku temu i da ne bismo stvarali zabunu, napravimo razliku

  • tretmani koji se provode strojevima koji koriste magnetske valove
  • tretmani iglama
  • tretmani s pilingom

Tretmani koji koriste magnetske valove

Laser Snop svjetlosti visokog intenziteta usmjeren je i fokusiran na malom i dobro definiranom području. Ovako emitirano svjetlo apsorbira voda prisutna u stanicama naše kože i uzrokuje njezinu smrt.

Laserski tretman protiv bora obično se provodi ambulantno uz lokalnu anesteziju i može trajati od 30 do 60 minuta; učinci su vidljivi tek kada je cijeljenje završeno koje varira od 7 do 12 dana.

Fotorejuvenacija pulsirajućim svjetlom

Pulsirano svjetlo visokog intenziteta je neinvazivan i neablativan tretman koji koristi impulse visokog intenziteta vidljive svjetlosti za poboljšanje izgleda kože; to je mnogo blaži postupak od laserskih tretmana, ali ako ga izvode neiskusne ruke, iako je to delikatan tretman, može uzrokovati nepovratnu štetu.

Može se koristiti na raznim nesavršenostima kao što su mrlje, rozacea, proširene pore i fine bore

  • Postupak je općenito bezbolan, iako je moguće osjetiti ponekad vrlo neugodan osjećaj topline sličan onom od opeklina od sunca
  • Radijska frekvencija

Dok prolaze kroz tkiva, električni impulsi stvaraju toplinu u dermisu, uzrokujući toplinski šok koji reorganizira kolagena i elastinska vlakna. Tretman u prosjeku traje 30 minuta, ali jedna seansa nije dovoljna za postizanje željenih rezultata, iako je poboljšanje vidljivo odmah.

Fotorejuvenacija pulsirajućim svjetlomElektroforeza

Pore ​​se proširuju strujnim impulsima omogućujući nanesenom proizvodu i njegovim aktivnim sastojcima da se transportiraju u dubinu. Strojevi koji koriste elektroporaciju omogućuju brže i lokaliziranije djelovanje.

Ultrazvuk

Ultrazvuk su akustični valovi koji proizvode toplinu i prodiru duboko. Djeluju na mišiće i potkožje potičući regeneraciju kože i elastičnost vezivnog tkiva. Na kraju tretmana nema vidljivih znakova ultrazvuka, a željena poboljšanja moći će se uočiti nakon otprilike tjedan dana od tretmana.

  • Tretmani iglama
  • tretman lica iglama
  • Biostimulacija ili biorevitalizacija

Biostimulacijski ili biorevitalizacijski tretman je neinvazivni tretman protiv starenja koji se sastoji od infiltracije u dermis tvari kao što su hijaluronska kiselina, vitamini antioksidansi, mikro i minerali u tragovima, koenzimi i aminokiseline koje potiču proizvodnju novog kolagena i pogoduju prirodnu ravnotežu kože.

  • Dubinski vlaži kožu dajući joj blistav i kompaktan izgled.
  • Karboksiterapija

Karboksiterapija je medicinski tretman koji se temelji na supkutanim injekcijama ugljičnog dioksida u plinovitom stanju, izravno u područja koja karakteriziraju nesavršenost koja se tretira.

Punilo

Najpoznatiji tretman pomlađivanja lica uključuje umetanje sintetičke ili prirodne tvari (kao što je hijaluronska kiselina) unutar kože i potkožnog tkiva kako bi se popunilo područje, čime se vraća gubitak volumena ili ga jednostavno povećava.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime