ZET otvara Centar za vrijeđanje majki s djecom na liniji 268 – Ulaz besplatan

0

Sadržaj

Rate this post

Sve majke s djecom dobrodošle su na autobusnu liniju 268 gdje će dobiti besplatan dio nepoštovanja ako ne plate kartu.

Iako je plaćanje ZET-ove karte zapravo već nekoliko godina među prednostima boravka u hrvatskoj prijestolnici, ZET je odlučio povećati ponudu usluga onima koji ne mogu upravljati ulaznicom. ZET je do sada svoju uslužnu djelatnost provjeravao omalovažavanjem mladih, ali i djelatnika koji nisu imali kartu, ali je prema pronatalitetnoj politici donio odluku o produljenju usluge majkama s djecom.

– Ovo rješenje je potpuno besplatno, dovoljno je bez karte uskočiti u autobus na liniji 268, a naše stručno osoblje će vas sigurno uvrijediti pridržavajući se smjernica iz najrelevantnije literature o odnosima s potrošačima. Motorist bi vam mogao kukati zašto imate dijete ako nemate novca za kartu, kao i da vas može nazvati građaninom. S našim stručnim osobljem nikad se ne razumiješ, oni te uvijek rado iznenade svojom inovativnom metodom rada – komentiraju iz ZET-a.

Centar za omalovažavanje mamica s djetetom postaje dio javnog prijevoza svih gradova, pa je vijest o ovdašnjem objektu oduševila mnoge mame, ali i ostale turiste koji poput videosnimanja uvjeta takvih rješenja i poruka na društvenim mrežama . Prva besplatna rješenja trenutno su u ponudi, a ZET želi da ih uskoro dožive i mame, ali i djeca svih uzrasta.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime