Ispovijest bivšeg pušača marihuane: Biblija mi je promijenila život, taj papir je super za motanje!

0

Sadržaj

Rate this post

Život sastavlja priče – 26-godišnji Jura F. iz Gornje Bistre u ranim dvadesetima, u potrazi za poslom nekoga tko ga prihvaća i prepoznaje, kao i mnoge njegove vršnjake, prvi se put posvetio Marici.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • KANABIS SVETI PISMI VJEROVJANJA
  • Sveto pismo

Život piše priče – 26-godišnji Jura F. iz Gornje Bistre u ranim dvadesetima, pokušavajući pronaći firmu nekoga tko ga odobrava i prepoznaje, kao i mnoge njegove vršnjake, prvi se put posvetio Marici.

Marica je bila sredovječna, usamljena susjeda čija druga polovica nikad nije bila kod kuće otkako je imao posla s kruzerom koji je krstario otvorenim slovenskim morem. Pokušala je našeg Juru izvući iz negativnog društva s kojim se on tada intenzivno družio, a Jura je s njom prvi put pokušao s kanabisom.

– Da, Marica mi je bila fantastična. Puno me je poučila o životu i prvi put sam s njom zasadio travnjak. Mi stvarno nismo puno pušili, umrli smo 2-3 puta, međutim družili smo se bez sumnje godinu dana i tek nakon toga sam saznao gdje živim, s kojom se lošom grupom družim i koliko su loše utjecati na mene; tako da nitko nikad prije nije imao ništa s njima! – razočarano nam je rekao Jura.

Tijekom tog trajanja Jurini roditelji postupno su počeli primjećivati ​​da se njihov sin postupno povlači pravo u sebe, gledajući sve odsutnije u daljinu, naizgled vitak, nema više druženja s bilo kojom osobom osim Marice i također intenzivno vjeruje u upis na Profesori filozofije. Prepoznali su da je Jura pao u duboku kliničku depresiju, vjerojatno izazvanu odlučnim društveno-političkim scenarijem u kojem se Jura otkriva, čega tek sada postaje svjestan nakon razgovora s puno iskusnijom osobom, no očito su odmah pomislio da mu je sin pao pod kandže. samog Sotone. Razgovarali su s susjedskim svećenikom koji je razgovarao s Jurom, a također mu je putem donio Sveto pismo kao vrhunski lijek za sve njegove probleme.

– Znate što, taj dan mi je promijenio život. Pop Zdravko me uključio i uzeo moje Sveto pismo. Bila je to jednostavno velika knjiga, a i kako je on brbljao kao lud, bila sam fascinirana njome. Shvatila sam da mi tada njegove riječi nisu ništa značile jer je to knjiga koja će mi promijeniti život. Imao je više od tisuću stranica, a sve su bile tanje od najtanje zdrobljene stijene koju sam ikada prije vidio. Kao da se sam Bog zapravo okrenuo prema meni – izvijestio nas je Jura, nedvojbeno dirljivo, brišući poderotine s obraza.

Nakon toga Jura je uz Maricinu pomoć pronašao sortu poziva regionalnog dobavljača koji mu je redovito nabavljao manje količine marihuane. Umotavajući kanabis na web stranice vodiča Discoveryja, Leviticusa, Discoveryja, a također i Evanđelja, prepoznao je da zapravo nikada nije pušio vjerske priče, ali da je marihuana na njega ostavila solidnu percepciju. Bio je to dan kad je Jura otkrio Boga!

“Da vam kažem, ostao sam u šoku. To je bilo to.” To je bila moja božanska publikacija! Poslije sam izašao iz depresije, odmah sam počeo istraživati ​​i tu sam, danas sam dobar učenik, imam odlične ocjene i više se ne brinem ni o čemu. Više ne pušim jer mi to ne treba, čista sam u glavi i također razumijem što želim u životu. Bila je to samo faza koju svi moraju proći – kaže nam zadovoljni Jura.

Uvijek smo oduševljeni kada Sveto pismo nekoga izvuče iz pakla tjeskobe, pa smo morali prenijeti ovu priču. Juri želimo sve najbolje i iskreno se nadamo da će i drugi mladi sigurno otkriti nešto iz njegovog životnog priznanja.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime